De Zuidas is hét zakendistrict in Amsterdam. Talloze grote namen zijn hier gevestigd en voor een vergaderruimte hoeft niet lang gezocht te worden. Een vergaderruimte vinden die précies aansluit bij uw wensen, vergt wat meer zoekwerk. Voor een effectieve en succesvolle vergadering is het van belang dat de ruimte over de juiste faciliteiten beschikt die u nodig heeft.

Hier kan gedacht worden aan professionele audiovisuele middelen, een draadloos presentatiesysteem, akoestische plafonds en natuurlijk daglicht. Niet minder belangrijk zijn de faciliteiten die worden aangeboden om ervoor te zorgen dat uw gezelschap scherp en energiek blijft. Keuze uit koffie- en theevoorzieningen, vergezeld door een uitmuntende lunch zorgt ervoor dat uw gezelschap optimaal kan presteren.

Uitstekende parkeergelegenheid

Wanneer u binnenkort een belangrijke meeting heeft of graag klanten ontvangt op een mooie locatie, is Van der Valk conference hotel Amsterdam wat u zoekt. Dit hotel vlakbij de Zuidas biedt 11 zalen aan, variërend in grootte en opstelling. Daar iedere zaal is voorzien van alle gemakken, zullen u en uw gezelschap niets te kort komen.

De locatie beschikt over uitstekende parkeermogelijkheden en is goed te bereiken met de auto. Vlak gelegen bij treinstations Amsterdam RAI en Amsterdam Amstel en metrostation Overamstel, maakt dit hotel op de Zuidas ook geschikt voor gezelschap dat reist met het openbaar vervoer.

Vergaderen & overnachten

Het conference hotel in Amsterdam biedt een aantal standaard vergaderarrangementen aan, maar het is ook mogelijk om een arrangement op maat op te stellen. Het flexibele salesteam staat voor u klaar. Tevens is het mogelijk om een meerdaagse vergadering te combineren met een overnachting bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Zo kunt u na een drukke dag vol vergaderingen bijkomen in uw comfortabele hotelkamer en genieten van de wellnessfaciliteiten, zoals de Finse sauna, Turks stoombad of baantjes trekken in het verwarmde buitenzwembad.

Geïnteresseerd in Van der Valk conference hotel? Neem contact op met het salesteam van Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Zij helpen u graag! Telefonisch te bereiken via 020-801100 of mail uw vraag naar reservations @ amsterdam .valk.com.

https://www.vandervalkamsterdam.com