Website Boulevard
Image default
Electronica en Computers

Coderen en markeren

Printers en coderen is een belangrijke gegeven in de huidig werkende wereld. KBA Metronic is een bedrijf die zich hierin al lange tijd geleden heeft gespecialiseerd. Ze hebben een groot assortiment aan printers die van topkwaliteit zijn en beschikken over verschillende codeersystemen. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Duitsland en heeft al meer dan veertig jaar ervaring. In de Benelux gaat het onder de naam KBA Metronic en is de leverancier van printers in dit gebied.

Coding and marking is iets waar KBA Metronic erg veel mee heeft. Het is een passie van ze en het bedrijf produceert al meer dan veertig jaar de meest betrouwbare codeeroplossingen. In 1972 werd het bedrijf opgezet in Duitsland en maakte sinds die tijd hele grote stappen op het gebied van codering. Het bedrijf heeft een erg groot assortiment met allemaal verschillende soorten printers, waarbij je een erg ruime keuze hebt en de printer kan uit kiezen die bij jou past. Inkjetprinters, laserprinters, thermal transfer printers. Dit is een klein gedeelte van alle printers die KBA Metronic tot haar beschikbaarheid heeft en verkoopt. De jarenlange ervaring is toch wel het punt waarop KBA zich weet te onderscheiden van andere bedrijven.

Ook het codeersysteem van de printers die ze verkopen is een punt waar ze zich weten te onderscheiden van andere bedrijven. Dit komt natuurlijk door de jarenlange ervaring en de kwaliteit van de printers. Ze zijn in staat om de best mogelijk coderingen aan te bieden en zorgen ervoor dat bedrijven steeds meer kunnen automatiseren en met een heel goed systeem kunnen werken. Een voorbeeld van een printer van erg hoge kwaliteit is een hotfoil printer. Deze printer print op zeer hoge kwaliteit en is de beste en meest effectieve printer voor productcodering.

Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in de wereld van printers en coderingsystemen. Daarom is dit een goede keuze als je als bedrijf kwaliteit zoekt en expertise!

http://www.kba-metronic.com/nl