Website Boulevard
Image default
Gezondheid

Hyaluronzuur onbekend bij veel mensen.

Hyaluronzuur. Een stof die in het lichaam al van naturen aangemaakt wordt, maar naarmate je ouder wordt toch afneemt. Je kent het misschien wel van de vele anti-aging crème reclames die veel op tv te zien zijn deze dagen. De vraag is echter of de crèmes ook daadwerkelijk werken en effect hebben. Vaak moet je dit lange tijden op je gezicht smeren om een beetje effect te zien. Mocht je echter snel verandering willen zien dan zijn er verschillende behandeling die dat kunnen realiseren. Een voorbeeld is het verwijderen van rimpels met hyaluronzuur. Hier wordt ook hyaluronzuur gebruikt, maar dit wordt dan direct op de plek ingespoten waar het nodig is. Het voordeel ervan is dat je dan binnen een week vaak al resultaten ziet.

Daarnaast is een ander voordeel ervan dat het binnen 4 tot 6 maanden weg is. Dus mocht het niet bevallen dan doe je het niet meer. Als het wel bevalt dan kun je na 4 maanden weer terug komen om het nogmaals te laten doen. Hoe meer je het laat doen hoe langer het zal blijven zitten. Je kunt vaak bij je eerste gesprek met de dokter, die de behandeling uitvoert, al een heel hoop te weten komen met hoe of wat er gedaan kan worden. Het is niet voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van hyaluronzuur, want als je gezicht al in een verder proces is dan is het misschien beter om voor een andere behandeling te gaan. Vaak heeft hyaluronzuur geen effect meer op dat moment.

Gelukkig zijn er ook nog oplossing zoals het rimpels verwijderen met botox. Botox is een andere stof en is vaak nog wel toepasbaar als hyaluronzuur dit niet meer is. Voor de meest actuele informatie kun je natuurlijk nog steeds het beste naar de kliniek in de buurt gaan.

http://www.faceland.nl