Website Boulevard
Image default
Gezondheid

Now foods en Jarrow Formulas, 2 supplementen bedrijven.

Now Foods, een exclusieve leverancier op het gebied van orthomoleculaire voedingssupplementen. Het heeft een christelijke grondslag. Verse ingrediënten van topkwaliteit worden gebruikt bij het produceren van supplementen. De supplementen worden tegen concurrerende prijzen beschikbaar gesteld aan de consument en zijn van ontzettend hoge kwaliteit. Het is de grootste leverancier ter wereld momenteel. Het is in 1970 opgezet in de Verenigde Staten. Het richt zich op orthomoleculaire vitamines, supplementen, voedingssupplementen en mineralen. In Nederland neemt het de derde positie in als het neerkomt op supplementen leveranciers.

De productlijnen die ze leveren zijn: Aminozuren, vitamine A, vitamine D, C, carotenoiden, vitamine B, vitamine E, orotaten, mineralen, multi formules, omega 3 en 6, probiotica, enzymen, lechithine, bijenproducten en verschillende kruiden.

De aantrekkelijkheid van Now Foods komt voornamelijk van de voordeelpotten. Ten opzichte van de kleinere potten scheelt dit relatief een hoop in de prijs. Dit hebben ze voor zo goed als elk product. Now Foods staat ook wel bekend als kwaliteit supplement voor een relatief goedkope prijs.

Een ander goed bedrijf is Jarrow Formulas. Het is een internationaal topmerk dat bekend staat op hun goede supplementen. De producten zijn van hoge kwaliteit en het distribueert dan ook alleen superieure voedingssupplementen. De complete lijn van Jarrow Formulas bestaat onder meer uit vitaminen, mineralen, kruidenextracten en een heel hoop andere supplementen voor zowel kinderen als volwassenen. Het levert kwaliteits supplementen bereikbaar voor iedereen. Ze zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. De wetenschappelijke en gezondheids professionals zijn actief betrokken in de studies die er uitgevoerd worden. Iets wat Jarrow Formulas zo bijzonder maakt is het feit dat ze het hele productieproces in eigen hand hebben. Dat is vrij lastig voor een bedrijf met dit formaat, maar toch krijgen ze het nog steeds voor elkaar om alles te produceren en te verkopen. In Nederland heeft het bedrijf ook een grote naam.

 

http://www.topvitamins.nl