Website Boulevard
Image default
Onderwijs

Oefenmateriaal voor spelling en andere vakgebieden bestellen

Door les- en oefenmateriaal voor spelling en andere vakgebieden te bestellen bij deze educatieve uitgeverij, kunnen kinderen zich zelfstandig ontwikkelen op hun eigen tempo. In het assortiment van Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je werkboeken voor ieder niveau op de basisschool. Spelenderwijs leren kinderen meer over verschillende aspecten van taal, zoals spelling en woordenschat. Vind het perfecte werkboek dat naadloos aansluit op het niveau van jouw klas. Ontdek het assortiment van deze specialist!

Op een leuke manier leren

Jonge kinderen uit de onderbouw leren dankzij leuke puzzels, afbeeldingen en kaarten met weinig instructie over de letters en andere basisaspecten van taal. Voor de oudere kinderen op de basisschool biedt deze specialist uitdagende taalraadsels, waardoor kinderen spelenderwijs kennis maken met taal. Per werkboek kun je een aantal pagina’s inzien, waardoor je zeker weet dat het oefenmateriaal past bij het niveau en bijdraagt aan de leerontwikkeling van kinderen.

Vind het perfecte lesmateriaal door eerst een proefpakket te bestellen

Wil je oefenmateriaal bestellen voor spelling of andere vakgebieden, zoals aardrijkskunde of rekenen? Deze educatieve uitgeverij helpt jou bij het vinden van het beste lesmateriaal voor jouw doeleinden. Zo biedt deze specialist jou bijvoorbeeld de mogelijkheid om vooraf een proefpakket te bestellen van iedere titel naar keuze. In dit proefpakket vind je alle onderdelen van één serie en soms nog wat extra oefenmateriaal.

Neem contact op met deze specialist

Is het proefpakket toch niet wat jij ervan verwacht had? Of is het niveau te laag of te hoog? Dan kun je het retourneren binnen enkele dagen. Ben je wel meer dan tevreden met het materiaal? Dan kun je het pakket houden en het bijgevoegde factuur betalen. Zo ben jij gegarandeerd van een goed resultaat. Bezoek de webshop en ontdek het assortiment. Als je vragen hebt over het bestellen van oefenmateriaal voor spelling, lezen of andere vakgebieden, kun je via de website contact opnemen met deze specialist.

https://www.kinheim.com/