Website Boulevard
Image default
Vakantie

Een huis op wielen om van te genieten – Stacaravan

Een stacaravan is een huis op wielen. In de regel is de stacaravan best wel groot en moet daarom worden vervoerd door een transportbedrijf. Andere benamingen voor de stacaravan is een chalet en mobiel vakantiehuis. Een chalet wordt gemaakt aan de hand van persoonlijke voorkeuren. De stacaravan is meer een massaproduct. Een chalet zal daarom duurder zijn dan een stacaravan. De afmetingen zijn groot, en dat moet ook want alles is aanwezig; het is gewoonweg je tweede thuis! De bedoeling is dat je zo`n mobiel huis op een camping plaats en waar je elk weekeinde en elke vakantie aanwezig bent. Er zijn hele luxe stacaravans maar ook hele eenvoudige uitvoeringen. Er zijn er van hout, van aluminium en van kunststof. Dus in principe is er voor iedereen wel de juiste en financieel haalbare stacaravan.

Aanwezig
Te beginnen met een luxe badkamer met douche en toilet. Verder diverse grote en kleine slaapkamers en een royale keuken met diverse apparatuur zoals een afwasmachine, een koffiezetter en een combi- magnetron. In de grote keuken van de stacaravan zijn genoeg zitplaatsen om met z`n allen tegelijk te eten. 

Mogelijkheden
Natuurlijk zijn er genoeg tweedehands chalets en stacaravans, dat is het punt niet. Het punt is waar deze tweedehandse staat, waar, in welk land, in welk gebied, in welk dorp of stad. En zal het je daar wel bevallen en hoeveel kilometers moet je elke keer rijden om daar te komen. Veel feiten waar je echt rekening mee moet houden.

http://www.stekelbos.nl/