Website Boulevard
Image default
Architectuur

Serre aanbouw met prefab

Wanneer je ervoor kiest om een serre te laten bouwen kun je kiezen voor een vrijstaande serre of serre aanbouw. Bij aanbouw wordt de serre verbonden met het huis en word het dus een deel van het huis. De meeste mensen kiezen voor serre aanbouw omdat ze meer ruimte willen in het huis.

Tegenwoordig gebeurd serre aanbouw met prefab omdat het veel goedkoper is en het bespaart een hoop tijd. Delen van de serre zijn prefab wat betekent dat het al gebouwd is en die delen hoeven alleen maar samengesteld te worden. Het aanpassen van het huis neemt al veel tijd in beslag en daarom willen de bouwers prefab onderdelen zodat het werk sneller gaat. Als na het verbouwen van het huis de hele serre ook nog eens gebouwd moet worden kan dit maanden in beslag nemen in plaats van weken.

De plek waar de serre komt moet natuurlijk een deel van de muur verwijderd worden en daarna aangepast. Daarna kunnen ze op die plek aan de slag met serre aanbouw. Wanneer ze eenmaal klaar zijn is de serre een deel van het huis en is het huis ook groter.

kosten-aanbouw.nl/

alruco.nl/

serbo.nl/