Website Boulevard
Image default
Dienstverlening

Een bus kunt u hier huren in Weert

Wilt u een bus huren in Weert? Dat kan bij Douven Verhuur! Een bus huurt u bij dit verhuurbedrijf op basis van uw rijbewijs. Het bedrijf verhuurt bestelwagens tot complete vrachtwagens voor uiteenlopende doelen, zoals verhuizingen en langeafstandstransport. Wanneer u als particulier een bus wilt huren in Weert, betaalt u van tevoren een borg van € 500,- en rekent u de rest van het bedrag achteraf. Mocht u problemen ondervinden tijdens het huren van uw bus uit Weert, dan profiteert u bij dit verhuurbedrijf van de eigen onderhoudsdienst die 24/7 beschikbaar is. Zo gaat u altijd met een gerust hart de weg op.

U kunt ook een koelcontainer huren bij dit verhuurbedrijf

Naast een bus kunt u ook een koelcontainer huren bij dit verhuurbedrijf uit Weert. Een koelcontainer heeft u bijvoorbeeld nodig als u drinken en/of eten verkoopt op een evenement. Dit moet uiteraard koud blijven, zodat u de eet- en drinkwaren de gehele dag kunt verkopen. De koelcontainer die u bij dit bedrijf kunt huren, is geschikt voor vriezen én koelen. U heeft de keuze uit twee verschillende soorten containers: REEFER (beschikbaar in 10 ft en 20 ft) en HACCP (beschikt over een capaciteit van zo’n 30 m³). De koelcontainer kunt u huren zolang u dat zelf wilt. Zo weet u zeker dat u in onder meer de evenementenperiode beschikt over een goede koelcontainer.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Heeft u interesse in het huren van een bus of koelcontainer bij Douven Verhuur in Weert? Neem dan contact op met dit verhuurbedrijf. Als u vertelt wat uw wensen zijn en wanneer u de bus of koelcontainer nodig heeft, stellen zij met genoegen een offerte voor u op. Ook eventuele vragen beantwoorden de medewerkers van dit bedrijf graag. Op deze manier huurt u de koelcontainer of bus die precies past bij de werkzaamheden die u gaat uitvoeren.