Website Boulevard
Image default
Dienstverlening

Heeft u last van optrekkend vocht? Dan helpt dit bedrijf u graag!

Heeft u in uw woning in Breda of omgeving last van optrekkend vocht? Dan helpt BODIMA u graag met de bestrijding hiervan. Zonder optrekkend vocht leeft u namelijk een stuk gezonder, omdat de luchtvochtigheid dan stabiel is. Veel vocht kan schimmelvorming en een lagere warmte-isolatie veroorzaken. Als u dit bedrijf inschakelt, weet u zeker dat uw woning goed leefbaar blijft. Is uw huis bovendien niet voorzien van een goede isolatie? Dan verzorgt dit bedrijf een vakkundige spouwmuurisolatie bij u op locatie in Brabant. Zo wordt uw huis een stuk behaaglijker. Doordeweeks bereikt u het bedrijf elke dag van 07.00 uur tot 17.00 uur. Wacht dan ook niet langer en maak een afspraak!

Zo wordt het optrekkende vocht tegengegaan

De bepleistering van aangetaste muren wordt verwijderd als u in uw huis of bij een monument in Breda last heeft van optrekkend vocht. Het vocht kan op deze manier verdampen. Vervolgens komt er een ondoordringbaar scherm onderaan de muren, waardoor er vanuit de bodem geen vocht meer in de muren kan komen. Vervolgens zien de muren er weer zo goed als nieuw uit. Tevens kan met spouwmuurisolatie uw vochtprobleem in Brabant worden opgelost. Overleg vooral met de medewerkers van BODIMA wat het beste is voor de situatie van uw woning.

Neem contact op en profiteer van vakkundigheid

Neem bij optrekkend vocht of bij interesse in spouwmuurisolatie contact op met BODIMA in Brabant. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf. De medewerkers denken ook graag met u mee als u niet precies weet wat het probleem is in uw woning of in het monument waar u de zorg voor draagt. Ga op deze manier voor een gezondere leefomgeving voor uzelf, waarin schimmelvormingen zeker verleden tijd zijn! Ook voor andere diensten bent u trouwens welkom bij dit bedrijf. Bekijk de diverse diensten op de website.