Website Boulevard
Image default
Dienstverlening

Ontdek deze moderne borduurstudio in regio Utrecht

Bent u op zoek naar een professionele en moderne borduurstudio die uw ontwerp of bedrijfslogo zo exact mogelijk kan borduren op kleding of accessoires van textiel? Zoek niet verder! Doets Borduurstudio uit Bilthoven staat voor u klaar. Dankzij de moderne machines en de jarenlange ervaring van deze specialist, wordt uw ontwerp of logo professioneel geborduurd op T-shirts, truien, jassen, bodywarmers, petten, tassen en nog veel meer!

Professioneel tot in de details

De eigentijdse borduurstudio in regio Utrecht heeft een ruim assortiment aan verschillende borduurgaren op voorraad in alle kleuren. Dankzij de moderne borduurmachines met elk hun eigen kwaliteiten, zorgt deze specialist voor een exacte weergave van uw logo op textiel, inclusief details en kleur. Alles gebeurt bij deze specialist onder één dak in de fabriek in Bilthoven, van het besluit over het definitieve ontwerp tot de productie op maat en de verzending van het product naar de klant.

Creëer een uniek cadeau

Een eigen ontwerp laten borduren op textiel is ook een geweldig cadeau om te geven! Creëer iets unieks en bijzonder voor een verjaardag, jubileum of voeg het toe als eyecatcher voor uw personeel in het kerstpakket. Een logo of uw bedrijfsnaam geborduurd op textiel geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Ervaar de kwaliteit en het vakmanschap van deze borduurstudio in de provincie Utrecht.

Vraag deze specialist naar de mogelijkheden

Deze borduurstudio in de provincie Utrecht staat voor u klaar. Bespreek uw wensen, neem een besluit over het definitieve ontwerp en deze expert neemt de rest voor u uit handen. Zorgvuldig wordt er door het enthousiaste personeel van deze borduurstudio aan uw ontwerp gewerkt zodat u verbluft wordt door het eindresultaat. Ervaar het zelf! Neem contact op met deze borduurstudio in Bilthoven nabij Utrecht en vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend naar een offerte. U wordt met passie verder geholpen.