Website Boulevard
Image default
Dienstverlening

Opladen van je telefoon

Stopcontacten zijn steeds geliefder. We willen ze tegenwoordig het liefst overal zien. De NS heeft laatst besloten dat elke trein vanaf 2020 voorzien moet zijn van stopcontacten in de coupés. Steeds meer fastfoodketens adverteren met oplaadpunten en ook op festivals is het doornormaal om een mobiel oplaadpunt te hebben voor de smartphone junkies.

Je kan je telefoon (en dan met name je batterij) in optimale staat houden door je aan de volgende tips te houden:

  • Laad op tijd op, je kan het beste al beginnen bij 30 of 40%
  • Gebruik de meegeleverde lader. De fabrikant heeft deze lader speciaal ontworpen voor de accu van jouw telefoon en zal beter werken dan een stekker van de chinees.
  • Laad niet te lang door.
  • Laad op in delen.
  • Let op de temperatuur van de omgeving. Accu’s presteren het beste tussen de 0 en 35 graden.
  • Zet je toestel uit tijdens het opladen.

Tegenwoordig ontstaan er ook steeds meer alternatieven voor het opladen van je telefoon, de traditionele manier is gewoon simpelweg een stekker in het stopcontact steken, maar mocht dat nou even niet gaan, of heb je liever een andere oplossing is dat tegenwoordig zeker mogelijk. Zo is het tegenwoordig ontzettend makkelijk om je telefoon draadloos op te laden. Bij sommige smartphones wordt de draadloze oplaad set er gratis bijgeleverd. Andere innovaties zijn de externe accu en de knijpkat voor noodgevallen.

Toch is het niet altijd even goed mogelijk om je mobiel op te laden. Als jij toch zo veel mogelijk bereikbaar moet zijn voor je werk is dat niet altijd even handig. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je om een andere reden niet bereikbaar bent. Bijvoorbeeld omdat je in de auto zit, of omdat je in een vergadering zit. Gelukkig is er een oplossing in de vorm van een inbound callcenter. Bizziphone.com helpt jou om de telefoon op nemen en zo belangrijke klanten te woord te staan.

https://www.bizziphone.com/aanmelden-starters-pakket-inbound-callcenter/