Website Boulevard
Image default
Dienstverlening

Rollators helpen je met het goed lopen

Rollz heeft speciale rollators die je kunnen helpen met het lopen. Je hebt een speciale laser die een lijn laat zien op de grond je kan zo goed de stappen zetten en dan stap je niet te ver of te dichtbij met je voeten. De rollators hebben ook een klik geluid. Zo een geluid gaat steeds aan na een bepaalde tijd, zo kan je beter een stap zetten. Zo loop je ook niet te snel maar ook niet te sloom. Je hebt ook een afstandsbediening voor het apparaat je kan zo alles aan of uitzetten. 

Andere soorten rollators

Je kan ook een rollator halen die allemaal een eigen voordeel heeft. Je kan een rollator kiezen waarop je kan zitten voor als je eventjes lekker wilt gaan rusten, Je kan een tasje aan je rollator zetten, zodat je lekker kan winkelen terwijl je nog goed kan lopen met de rollator. Rollz rollators zijn ook een van de beste rollators die je kan halen. Je kan ook nog rollators halen met banden die wat zachter zijn. Je kan dan beter op onverharde wegen gaan lopen zonder moeite. De banden voelen dan beter aan en de banden krijgen minder slijtage dan als de banden helemaal hard zijn. 

Lichtgewicht en makkelijk mee te nemen

De rollators die van Rollz zijn dan is het makkelijk om je rollator mee te nemen. De rollators kan je makkelijk in en uitklappen. Je kan makkelijk de rollators in de hand meenemen ergens naartoe en in een tas doen. De rollators kan je overal mee naartoe nemen. De rollz rollators zijn goedkoopt vergeleken de andere rollators die zelfs nog van een slechtere kwaliteit zijn. Rollz rollatoren krijg je binnen binnen een week. Je krijgt het dus snel en voor een goede prijs.