Website Boulevard
Image default
Dienstverlening

Ruitersportzaak

Ik zoek een ruitersportzaak en kwam bij Paardengruiter tegen. Sinds kort heb ik namelijk een eigen manage met heel veel paarden. Voor de meisjes die op mijn manege komen wil ik alles goed geregeld hebben. Ik wil dat ze allemaal kunnen paardrijden op kwalitatief goed bedekte paarden. Ik heb allerlei dingen nodig om naast de kinderen, ook de paarden te beschermen. Ik kwam uit bij de Paardengruiter en was overtuigd. Wil je weten wat ik gekocht heb? Lees de blog dan maar!

Ruitersportzaak Leusden

Ruitersportzaak Leusden vond ik op Google. Ik heb beenbescherming nodig. Maar waarom? Dit las ik op de paardengruiter: De meeste ruiters doen hun paard beenbescherming om bij het rijden. Dit is verstandig, want tijdens het rijden kan een paard zich bezeren. Het kan namelijk gebeuren dat een paard met zijn achterbenen tegen zijn voorbenen aantikt of als je gaat springen dat een been tegen de hindernis aanstoot. Om blessures te voorkomen is het dus verstandig om  beenbescherming om te doen. Naast de bescherming van het paard is het ook verstandig om jezelf als ruiter te beschermen door middel van een cap en voor de extra bescherming een bodyprotection. Dit kinkt natuurlijk logisch.

Naast beenbescherming heb ik ook chaps nodig. De ene ruiter rijd met laarzen de ander ruiter rijd met chaps en jodphurs. Chaps zijn eenvoudig om en af te doen. Wanneer je niet aan het rijden bent, doe je ze af en heb je het gemak van een schoen (de jodphur) Als je gaat rijden doe je de chaps aan en lijkt het net alsof je met een laars rijdt. Ruiters rijden met chaps, omdat dit je been beter beschermt tijdens het rijden en je geen last hebt van randjes en plooien dan als je alleen met schoenen rijd.

Zoek jij dit ook allemaal? Ga dan eens naar de Paardengruiter.nl