Website Boulevard
Image default
Dienstverlening

Verschillende soorten daksystemen aangeboden door Kewodak

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren dakdekker die verschillende soorten daksystemen aanbiedt? Dan bent u bij Kewodak aan het juiste adres! Met ruim 39 jaar ervaring zijn zij gespecialiseerd in diverse dakbedekkingssystemen. Of u nu geïnteresseerd bent in groene daken, gele daken, rode daken of blauwe daken, Kewodak heeft de kennis en expertise om uw dakwensen te realiseren.

Naast het aanbieden van innovatieve daksystemen, biedt Kewodak ook 10-jaars projectgarantie en zijn zij gecertificeerde dakmakers. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van hun werk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Neem dan contact op met Kewodak en ontdek hoe zij uw dak kunnen transformeren en verduurzamen.

Wat zijn de verschillende soorten daksystemen die Kewodak aanbiedt?

De dak dekkers van dakdekkersbedrijf Kewodak bieden verschillende soorten daksystemen aan. Enkele voorbeelden van daksystemen die Kewodak aanbiedt zijn:

  1. Groene daken: Hierbij wordt begroeiing op het dak aangebracht, variërend van mos tot hogere beplanting zoals struiken of bomen. Groene daken zorgen voor verkoeling en hebben positieve effecten op de luchtkwaliteit.

  2. Gele daken: Deze daken worden gebruikt voor energieopwekking, bijvoorbeeld met behulp van zonnepanelen of windmolens. Dit levert zowel financiële als duurzaamheidsvoordelen op.

  3. Rode daken: Rode daken bieden extra vierkante meters en kunnen gebruikt worden voor recreatieve doeleinden, zoals een terras, sportveld of zwembad.

  4. Blauwe daken: Deze daken zijn speciaal ontworpen voor waterbeheer en kunnen water bergen en/of bufferen. Hiermee kunnen regenwateroverlast en rioleringsproblemen worden verminderd.

Breed scala aan diensten

Dakdekkersbedrijf Kewodak biedt een breed scala aan diensten, waaronder dakreparatie, onderhoud en volledige transformatie van platte daken. Met hun ruim 39 jaar ervaring hebben ze zich ontwikkeld tot een toonaangevende specialist in de verduurzaming van platte daken.

Een van de veel voorkomende problemen bij platte daken is lekkage. In een artikel op hun website leggen ze uit hoe lekkages ontstaan en hoe ze voorkomen kunnen worden. Ze benadrukken dat regelmatig onderhoud essentieel is om lekkages dak te voorkomen en stellen voor om het platte dak jaarlijks preventief te laten inspecteren.

Naast preventief onderhoud biedt Kewodak ook andere oplossingen voor de verduurzaming van platte daken, zoals energiebesparende witte daken, groene daken, dakisolatie en zonnepanelen. Ze werken met gecertificeerde specialisten en bieden een 10-jaars projectgarantie.

Op de website van Kewodak is meer informatie te vinden over hun diensten, projecten, ervaringen en contactgegevens. Ze hebben ook een kenniscentrum waar interessante artikelen te lezen zijn over onderwerpen als verduurzaming van daken en nieuws uit de branche.

De dak dekkers uit Alphen aan den Rijn, sinds 1984

De dakdekkers uit Alphen aan den Rijn zijn al sinds 1984 actief in hun vakgebied. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben zij een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een complete dakrenovatie, zij staan altijd voor u klaar met hun expertise en vakmanschap.

De dakdekkers uit Alphen aan den Rijn werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende soorten daken, zoals pannendaken, bitumendaken en EPDM-daken. Daarnaast kunnen zij ook dakisolatie verzorgen voor een betere energie-efficiëntie van uw woning.

Met hun betrouwbare en professionele aanpak zorgen de dakdekkers uit Alphen aan den Rijn voor een duurzaam en kwalitatief dak dat jarenlang meegaat. Neem vandaag nog contact met hen op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

https://www.kewodak.nl/