Website Boulevard
Image default
Entertainment

Wat is de PAX vaporizer?

De opwarmtijd van de kamer is per vaporizer verschillend. Bij de een duurt het een paar minuten, bij de andere enkele seconden. De Pax vaporizer is een goed voorbeeld van een vaporizer die snel opwarmt. Slecht na 15 seconden is de kamer volledig op temperatuur. Een bijkomend voordeel van deze vaporizer is dat hij heel compact is en dus gemakkelijk in je zak past. Lees hier meer over de verschillende modellen en de bijbehorende PAX onderdelen.

De PAX 3 Basic

De PAX 3 Basic heeft een kamer van ongeveer 0,3 gram. Je kunt hier kruiden in verdampen. Als je ook extracten wilt verdampen is dat mogelijk door een speciaal opzetstukje te gebruiken. Dit is verkrijgbaar onder de PAX onderdelen. De verdamping kan plaatsvinden op een temperatuur tussen de 180 en 215 graden. De kamer warmt in 15 seconden op tot de hoogste temperatuur dankzij de krachtige batterij die in de PAX 3 Basic aanwezig is. Je zult tussen de PAX onderdelen geen reservebatterij aantreffen, maar dankzij de capaciteit is dat ook niet noodzakelijk. Je kunt veel sessies doen vanaf het moment dat de batterij volledig opgeladen is.

PAX onderdelen voor de PAX 3 Basic

Wil je ervan verzekerd zijn dat je op ieder moment alle accessoires bij de hand hebt? Kies dan voor een PAX 3 Basic Complete Kit. Hierbij krijg je verschillende PAX onderdelen standaard meegeleverd zoals een hoog mondstuk, onderhoudsgereedschap en een USB laadkabel. De instellingen van de PAX 3 Basic kun je overigens heel eenvoudig via de speciale app regelen. Je kunt hier bijvoorbeeld de ideale temperatuur voor het verdampen mee instellen. Als je dat gedaan hebt, kun je de kamer van de vaporizer vullen. Vervolgens wacht je tot de vaporizer op temperatuur is en kun je gaan inhaleren.

De PAX 3 Complete Kit

De eigenschappen en kenmerken van de PAX 3 Basic Kit zijn volledig terug te vinden in de PAX 3 Complete Kit. Ook hier kun je via de app je personaliseerde voorkeuren voor de temperatuur instellen. De batterij laad je op via de USB kabel en na negentig minuten heb je een volledig opgeladen batterij. Het grote verschil zit voornamelijk in het aantal PAX onderdelen dat in deze kit meegeleverd wordt. Onder de PAX Onderdelen voor de PAX 3 Complete Kit vallen:

  • Hoog mondstuk
  • Concentratenkamer
  • Kleine kruidenkamer
  • 3 RVS concentratenplaatjes
  • Schoonmaakdoek
  • Sleutelhanger
  • USB laadkabel
  • Onderhoudsgereedschap

Overige PAX onderdelen

Met de complete PAX vaporizer kits kun je een tijdje vooruit. Maar bepaalde PAX onderdelen moet je met enige regelmaat vervangen. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat het mondstuk niet meer schoon genoeg is of dat gaasjes bruin worden. Daarom kun je bepaalde PAX onderdelen ook los aanschaffen. Het onderhoudssetje is onder andere los verkrijgbaar. Daarin zitten reservegaasjes, pijpenragers en een draadborstel. Ook de mondstukken kun je op voorraad houden door deze los te kopen. Wil je de kruiden van de PAX vaporizer op een goede manier bewaren, kies dan voor de Stash Bag. Dit tasje is voorzien van een cijferslot zodat je zeker weet dat jij de enige bent die het kan openen. En dankzij de goed afsluitbare rits blijven de kruiden en extracten die je erin bewaart goed houdbaar, ook als je onderweg bent.