Website Boulevard
Image default
Internet

UPCmail of toch ZiggoMail?

Als je eerst UPCmail had dan is het even wennen. Ineens ben je verplicht om via ziggomail in te loggen en je mails op te halen. De ziggomail heeft een totaal andere layout, dan je gewend bent. Helaas is het niet meer mogelijk om je oude UPCmail te gebruiken. Ondanks dat je moet inloggen op je ziggomail blijft je e-mailadres wel gewoon nog bestaan. Je kan gewoon nog je oude e-mailadres en wachtwoord gebruiken om in te loggen op je eigen ziggomail. Ondanks dat je een compleet nieuwe layout hebt zijn er wel een hoop voordelen aan de nieuwe ziggomail.

 

<h2>6 nieuwe functies met ziggomail</h2>

Als je van UPCmail overstapt naar ZiggoMail dan heb je ineens 6 nieuwe functies. Je hebt nu een overzicht, e-mailaccount, adresboek, agenda, drive en taken. In het begin is het even wennen vooral alle nieuwe functies. Het voordeel is wel dat je eigenlijk vanaf nu alles op één startpagina kan zetten. Koppel bijvoorbeeld verschillende e-mailadressen en ontvang al je e-mails op slechts één account. Je kan nu zelfs je hotmail koppelen aan je ziggomail. In het overzicht kan je direct zien wat de laatste updates zijn op zowel Twitter als Facebook. Daarnaast zie je eerstvolgende afspraken in je agenda.

 

<h2>Bestanden opslaan en delen</h2>

Een leuk pluspunt aan ziggomail vergeleken met de mail van UPC is de Drive. Je kan vanuit hier bestanden en foto’s in je eigen Cloud opslaan. Als je computer het begeeft dan blijven jouw bestanden gewoon in de Cloud staan. Daarnaast kan je heel eenvoudig je bestanden delen met andere gebruikers. Dit maakt Ziggomail echt een aanrader vergeleken met het oude vertrouwde UPCmail. Jouw bestanden zijn voortaan altijd veilig in je eigen beveiligde Cloud van Ziggo.