Website Boulevard
Image default
Verbouwen

Een plafondplaat bestellen doet u natuurlijk bij deze specialist

Als u een plafondplaat wilt bestellen én laten monteren door een specialist, dan helpt PlafondPlaza B.V. u graag verder. Door het ruime assortiment dat deze specialisten aanbieden, vindt u altijd dé platen die helemaal bij uw ruimte en interieur passen. Of u nu een plafondplaat wilt bestellen voor uw woning, kantoorpand of werkplaats; deze specialisten helpen u graag verder. Zij bieden voor iedere ruimte een passende oplossing in diverse kleuren, merken én kwaliteitsklassen.

Kies uit platen van hard of zacht mineraal

Plafondplaten worden gebruikt om een systeemplafond te creëren. Ze zorgen voor een mooie afwerking en vormen een handige plek om allerlei leidingen aan te leggen, zoals de verwarming, ventilatie en elektriciteit. Bij deze specialisten vindt u twee soorten plafondplaten: gemaakt van hard of zacht mineraal. Platen die zijn gemaakt met hard mineraal verminderen overgangsgeluiden, maar het nagalmen wordt niet voorkomen. De platen met hard mineraal zijn ook nog eens een stuk goedkoper dan platen van zacht mineraal. Plafondplaten van zacht mineraal zijn voornamelijk terug te vinden in kantoren. Doordat de platen met zacht mineraal geluid goed absorberen, hebben deze platen goede akoestische waarden.

Ontdek de voordelen die plafondplaten bieden

Als u een plafondplaat gaat bestellen bij deze specialisten en hen ook de platen laat installeren, profiteert u van vele voordelen. De platen zijn namelijk zeer eenvoudig te vervangen. Echter, dat is niet het enige. Andere voordelen zijn:

  • Plafondplaten laten installeren kost relatief weinig geld door het gebruik van ‘goedkoop’ materiaal en de eenvoudige montage;
  • Plafondplaten dragen bij aan de akoestische waarde van de ruimte. Dikkere platen zorgen ervoor dat u minder last heeft van harde en holle geluiden;
  • Door de vrije ruimte boven de platen zijn kabels makkelijk weg te werken.

Neem contact op met de servicedesk en ontdek de voordelen

Ontdek zelf de voordelen van een plafondplaat en besluit vandaag nog om deze te bestellen bij dé experts. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust eens contact op met de servicedesk via de contactgegevens die u op de website vindt. De vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

https://plafondplaza.nl/