Website Boulevard
Image default
Woning en Tuin

Informatie over Utrecht? KadastraleKaart.com heeft het

Om meer informatie te krijgen over bijvoorbeeld Utrecht, kun je de kadastrale gemeente zoeken op KadastraleKaart.com. Op deze website is informatie te vinden over alle 355 gemeenten in Nederland. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je meer wilt weten over de maatvoering van een perceel. KadastraleKaart.com heeft de antwoorden waarnaar je op zoek bent.  

In welke buurt kom je terecht? 

Op de luchtfoto die beschikbaar is, kun je goed de gemeente zien waarnaar jij op zoek bent. Zodra je de gemeente hebt geselecteerd waarin jij geïnteresseerd bent, dan kun je beginnen met zoeken naar de informatie die jij nodig hebt. Ben je bijvoorbeeld nieuwsgierig naar de buurt of wijk waarin je komt te wonen? kadastraleKaart.com heeft het voor je uitgezocht. Je kunt daarnaast ook zien waaruit de bevolking is opgebouwd en het bouwjaar van de huizen. Om alle informatie te krijgen die je wilt over bijvoorbeeld Utrecht, moet je een betaling doen. Je kunt dan een uitgebreid rapport downloaden met de informatie die je nodig hebt.  

krijg een visueel beeld 

Utrecht inwoners kunnen natuurlijk een andere migratieachtergrond hebben. In de informatie die je krijgt is alles te vinden over de bevolkingsopbouw. Zo ook de leeftijdsopbouw. Naast dat deze informatie nuttig kan zijn, wil je natuurlijk een goed beeld hebben van de buurt waarin je terecht komt. Je kunt dan ook het perceel waarin je geïnteresseerd bent via een streetview bekijken. De omgeving wordt hierdoor zichtbaar.  

Gedetailleerde informatie 

Wat KadastraleKaart.com zo fijn maakt, is de beschikbaarheid tot erg gedetailleerde informatie. Zo kun je meer te weten komen over een bepaalde hypotheek of de bedrijfsvestigingen van een bepaalde sector. Voor elke rapportage die je download is een betaling verplicht. Vooral als je vaak gebruik maakt van de website, is het een wijze keuze om een abonnement af te sluiten, zodat je voordeliger uit bent. Het is dus zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken. Naast de informatie die verschaft wordt op de website, is het ook mogelijk om jouw perceel te verkopen op de website. Dit kan voor een scherpe prijs en je hebt ook direct de juiste doelgroep te pakken. Dubbel voordeel.