Website Boulevard
Image default
Woning en Tuin

Je hoeft niet te boren voor raamdecoratie

Het inrichten van je huis kan een behoorlijke uitdaging zijn, vooral als je geen gaten wilt boren om raamdecoratie op te hangen. Gelukkig zijn er tal van opties voor raamdecoratie die je kunt gebruiken zonder een boor te gebruiken.

De opties zonder te boren

Een van de beste opties is zelfklevende raamfolie. Dit is een dunne, transparante folie die op het raam kan worden geplakt om privacy te bieden zonder lichtinval te belemmeren. Het is verkrijgbaar in verschillende patronen en ontwerpen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl past. Het is gemakkelijk te installeren en kan net zo gemakkelijk worden verwijderd zonder residu achter te laten.

Een andere optie is raamstickers. Dit zijn decoratieve stickers die op het raam kunnen worden geplakt om een ​​beetje kleur en stijl toe te voegen aan je kamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en ontwerpen, van bloemen tot geometrische vormen tot cijfers. Het installatieproces is eenvoudig en de stickers kunnen gemakkelijk worden verwijderd zonder resten achter te laten.

Een derde optie is een spanplissé. Dit is een vouwbaar, opvouwbaar gordijn dat aan het raamkozijn wordt bevestigd met behulp van een kliksysteem. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en kan gemakkelijk worden geopend en gesloten, afhankelijk van hoeveel lichtinval je wilt. Het kan ook gemakkelijk worden verwijderd zonder residu achter te laten, raamdecoratie zonder boren zorgt overigens nooit voor residu. 

Een vierde optie is raamverf. Dit is een verf die speciaal is ontworpen om op glas te worden aangebracht. Het kan worden gebruikt om patronen of ontwerpen op het raam te schilderen om wat kleur en stijl toe te voegen aan je kamer. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan eenvoudig worden aangebracht met een penseel. Het kan ook gemakkelijk worden verwijderd met een raamreiniger.

Een vijfde optie is een plakplissé. Dit is vergelijkbaar met een spanplissé, maar in plaats van te worden bevestigd aan het raamkozijn met een kliksysteem, wordt het aan het raam bevestigd met dubbelzijdig plakband. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kan gemakkelijk worden geopend en gesloten. Het kan ook gemakkelijk worden verwijderd zonder residu achter te laten.

Een zesde optie is een rolgordijn zonder boren. Dit is een rolgordijn dat aan het raamkozijn wordt bevestigd met behulp van een klemsysteem. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kan gemakkelijk worden geopend en gesloten. Het kan ook gemakkelijk worden verwijderd zonder resten achter te laten.

Raamdecoratie zonder te boren zorgt ervoor dat je minder werk hebt en er geen gaatjes in je muur komen. Het is dus de ideale optie! Wij zullen het je altijd adviseren.

https://www.raambekledingnederland.nl/blog/raambekleding-ophangen-zonder-boren/