Website Boulevard
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket kopen

Laatst zocht ik lamelparket bij Bax Houthandel, klik hier voor de website. Ik was namelijk met een vriendin van mij naar hun showroom gegaan om voor haar te kijken naar een nieuwe houten vloer. Zelf heb ik er nu nog niet per se een nodig, maar het is ook niet zo dat degene die er nu in ligt hartstikke mooi is. En daar aangekomen keken wij voor mijn vriendin naar een nieuwe vloer, terwijl ik in een woonmagazine die daar lag een voorbeeld van lamelparket zag. En dit vond ik er hartstikke mooi uit zien! Ik ben dan ook gauw daar naar gaan zoeken.

Lamelparket

Bij het lamelparket aangekomen zag ik allerlei verschillende soorten. Maar over het algemeen wel dezelfde kleur. Een heel natuurlijke look, lichtbruin. In voorbeelden zag ik ook dat ze er verschillend in werden gelegd. Bij de een horizontaal. De ander verticaal. En weer een ander op een visgraat manier. En stuk voor stuk zag het er goed uit. Een medewerker schoot mij te hulp toen ik bij hun assortiment stond te kijken. Hij vroeg mij hoe mijn woninginrichting er precies uit ziet. Aan de hand daarvan kan hij beslissen of dat lamelparket iets is wat bij mijn woning zal passen. Ik gaf aan dat ik met name witte / grijze meubelen heb met her en der donkergrijze accessoires. Vervolgens zijn we een woonmagazine door gaan bladeren met voorbeelden. Toen we er een hadden gevonden die er op leek, gaf hij direct aan dat het dan hartstikke mooi zou zijn om lamelparket te hebben! Maar zoals ik al zei, hebben ze dat in verschillende soorten.

Multi plex lamelparket

Uiteindelijk is er gekozen voor multi plex lamelparket. Dit heeft een hogere kwaliteit dan ander soort houten vloeren. Op die manier is de dikte namelijk groter. Ook zijn het best brede planken geworden, van wel 30 centimer! Ze komen ze binnenkort erin leggen en ik kijk er hartstikke naar uit!