Website Boulevard
Image default
Woning en Tuin

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van shutters?

Geen woning is hetzelfde. Geen smaak is hetzelfde. Wil je verduistering die past bij jouw woning, wensen en smaak? Kies dan voor shutters op maat. Waar je op moet letten behandelen we in dit artikel.

Natuurlijk licht in je woning is van groot belang voor een gezonde leefstijl. Maar er zijn van die momenten waarop je graag even wat privacy wilt of niet wilt dat die felle, hete zon naar binnen schijnt. Dan wil je een elegante verduistering die past bij jouw woonstijl en smaak en die perfect aansluit op het raam, welke afmeting of vorm deze ook heeft.

Shutters op maat

In zo’n geval kies je voor het laten maken van shutters op maat. Niet alleen wordt de afmeting en de vorm van de shutters dan helemaal aangepast aan uw situatie, maar u kunt ook zelf het type en de breedte van de lamel kiezen. Net als de kleur uiteraard. Ook voor het bedieningssysteem zijn meerdere oplossingen waar u uit kunt kiezen. Zo zorgt u dat alles perfect past bij de rest van uw woning en bij uw wensen, budget en benodigdheden. Zorg er wel voor dat je de shutters bij een echte specialist laat maken zodat je zeker weet dat de shutters ook echt naadloos aansluiten op de vormen en maten van het raam dat zij moeten verduisteren. Zo’n specialist is shutterstunter.nl.

Gratis inmeten

Om shutters op maat te laten maken is het essentieel dat de opmetingen zorgvuldig en correct worden gedaan. Dat voorkomt teleurstellingen achteraf. Daarom komt de specialist in shutters bij u langs om de inmetingen geheel gratis voor u te doen. Pas met deze gegevens op zak krijgt u van de shutterstunter een offerte voor shutters op maat en weet u zeker dat de shutters ook echt zullen passen bij uw raam.

Zo werkt het

Heeft u de offerte ontvangen en goedgekeurd? Dan worden de shutters, geheel naar uw wensen qua kleur en lamel en op maat voor uw raam gemaakt in de fabriek die is gespecialiseerd in shutters. Na ongeveer 8-12 weken kunt u de levering verwachten en wordt een afspraak met u gemaakt voor het plaatsen van de shutters. En vanaf dat moment kunt u genieten van op maat gemaakte privacy! Is er onverhoopt wat aan de hand met de lamellen? U heeft bij de specialist in shutters maar liefst 3 jaar garantie!