Website Boulevard
Image default
Woningen

Raambekleding op maat

Raambekleding op maat bij House&Home

Bent u op zoek naar de perfecte raambekleding die volledig bij de afmetingen van uw ramen past? Dan bent u bij House&Home aan het juiste adres. Bij House&Home draait alles om het creëren van een sfeervol en comfortabel thuis en raambekleding speelt daarbij een belangrijke rol. Elk huis is uniek en standaardoplossingen voldoen niet altijd aan de verwachtingen, dat begrijpen we bij House&Home als geen ander. Daarom bieden wij bij House&Home maatwerkoplossingen aan die perfect aansluiten bij uw interieur en smaak. Daarnaast geloven we bij House&Home dat raambekleding niet alleen uw interieur verfraait, maar ook uw privacy beschermt, de lichtinval reguleert en de isolering van uw huis verbetert. 

Wat is de werkwijze van House&Home?

Heeft u zelf al een aantal soorten raambekleding in gedachte? Of bent u nog heel erg aan het twijfelen over de verschillende opties raambekleding? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Breda waarin u onze uitgebreide collectie aan raambekleding op maat kunt bekijken. Onze showroom biedt een inspirerende omgeving waar u op uw gemak verschillende stijlen, kleuren en materialen kunt vergelijken en combineren. Daarnaast staan wij klaar om u te helpen en te adviseren bij het maken van de juiste keuze. 

Heeft u uw raambekleding keuze kunnen maken? Dan komt House&Home graag bij u thuis langs om de benodigde metingen bij alle ramen te verrichten. Na het opmeten van alle ramen, zal de raambekleding voor u op maat gemaakt worden. Of u nou gekozen had voor gordijnen, jaloezieën, shutters of andere vormen van raambekleding, wij maken alles voor u op maat en zullen deze ook bij u thuis monteren. 

Maak een afspraak bij House&Home

Uw huis is uw persoonlijke toevluchtsoord en met onze op maat gemaakte raambekleding helpen wij u om een sfeervolle en comfortabele omgeving te creëren. Neem vandaag nog contact op of maak direct een afspraak via het contactformulier en ontdek alle vormen van op maat gemaakte raambekleding bij House&Home. 

 

https://house-home.nl/