Website Boulevard
Image default
Zakelijk

Kies voor een betrouwbare partner op het gebied van online marketing

Kies voor een betrouwbare partner op het gebied van online marketing

WeCare Media is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van online marketing. Dit betekend dat wij al meer als eens bewezen hebben dat wij het trucje kennen. Maar wat kun je nu precies van ons verwachten? Wij doen er alles aan om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Zo doen wij een doelgroep onderzoek om erachter te komen welke doelgroep het meeste omzet oplevert. Dit scheelt aanzienlijk in de verkoopkosten, maar je bereikt ook echt publiek dat het product zoekt. Bovendien maak je dan onderaan de streep meer marge en dat is dus een win win situatie. Naast adverteren kun je met SEO marketing ook hoger in de zoekmachine komen. Dit is meer iets voor de mensen met een lange adem, maar op de lange termijn wel het meest kostenefficiënt.

Een snelle en professionele website laten maken

Een Website laten maken komt meer bij kijken als dat de meeste mensen verwachten. Om goed te kunnen scoren met jouw bedrijf mag de website niet langer als 3 seconden erover doen om te laden. 70% van alle mensen haakt af bij een langere laadtijd en dat wil je dus voorkomen. Meestal hoef je hiervoor niet in te leveren op een grafisch design. Het draait vooral om goede hosting en eventueel een Content Delivery Network waarmee de gegevens extern ingeladen kunnen worden. Dit zorgt er namelijk voor dat jouw server niet belast wordt en daardoor heb je de gegevens sneller geladen. Ook kunnen wij alle SEO instellingen voor je regelen. Dit zorgt ervoor dat je ook nog eens goed vindbaar bent in de zoekmachine.

De samenwerking tussen een website en marketing

Een snelle website en marketing zijn de sleutel tot succes. Het is dus belangrijk dat je beide bezit. Dit kost misschien wat tijd, maar uiteindelijk loont het wel.