Website Boulevard
Image default
Hobby en vrije tijd

Tuintje in mijn hart

k heb een tuintje in me hart maar alleen voor jou. (Mi Rowsu) In me hart alleen voor jou (Mi blaka rowsu) Voor jou Mi weti rowsu yeah Voor jou yeahee.

Dit nummer zegt al genoeg tuinen zijn een belangrijk onderdeel van alle culturen niet alleen de nederlandse cultuur, ook de surinaamse. Het gazon stamt eigenlijk uit Engeland waar het in de middeleeuwen een gewoonte begon te worden om strakke grasvelden te hebben. Het was een icoon van rijkdom en handig om balsporten op te spelen. Het rugby, voetbal en cricket zijn allemaal hier begonnen. Toen was het gebruikelijk om schapen te hoeden om het gras kort te houden, later werd het een arbeidsintensief werkje waarbij veel personeel er op uitgestuurd werd om het gazon strak te houden. Hyde park had 50 man in dienst die dag in dag uit met een zeis aan de slag gingen om de tuin strak te houden. Tegenwoordig hebben we gelukkig grasmaaiers die een handje helpen.

In onze tijd is het gebruikelijk dat het grootste deel van de Nederlanders in bezit is van een tuin. Met of zonder gazon, de tuin is vooral bedoeld voor ontspanning. Daar hoort een goede tuinset bij die het leven net wat mooier maakt. Wie wil er nou niet genieten van mooi weer in de achtertuin. Tegenwoording zijn tuinmeubelen in alle maten en soorten aanwezig. Vaak zijn het stevige en robuuste objecten die wel tegen een stootje kunnen. Dit komt omdat het Nederlandse weer helaas niet altijd even gunstig is. Toch wil je er van genieten als de weergoden ons wel gunstig gezind zijn. Daar hoort een goede loungeset aanbieding bij. Op het internet valt een hoop te vinden en dus ook mooie loungesets die jouw weekend compleet maken. Want zeg nou eerlijk wat is er nou fijner dan na een week keihard werken ontspannen een biertje drinken in het zonnetje, die heb jij wel verdiend!

https://www.latour-lith.nl/