Website Boulevard
Image default
Industrie

Veiligheidsproducten kopen voor de opslag van gasflessen

Wanneer u met gasflessen werkt, verdient het de voorkeur deze buiten op te slaan. Dit heeft te maken met de drukgolven die bij opslag binnen in een pand kunnen voorkomen. Is opslag binnen een pand echter niet te vermijden? Dan dienen de omstandigheden te voldoen aan de strenge eisen zoals geformuleerd in PGS 15. In PGS 15 zijn regels opgenomen omtrent het opslaan van verpakte, (brand- en explosie)gevaarlijke stoffen om een zo hoog mogelijk beschermingsniveau voor medewerkers en omgeving te realiseren. Veiligheidsproducten kopen ten behoeve van gasflessenopslag doet u bij Dupa Veiligheidstechniek.

Een veilig product dat veel voorzichtigheid vergt

Gasflessen zijn veilige producten, maar het gebruik ervan vraagt veel voorzichtigheid. Gas blijft nu eenmaal een gevaarlijke stof. Ook dient men zich ervan bewust te zijn dat een lege cilinder nooit helemaal leeg is, waardoor er gas kan vrijkomen als de afsluiter niet dicht is. De ontsnapping van slechts enkele liters is al afdoende om een explosie te veroorzaken. Om het opslaan van gasflessen zo veilig en eenvoudig mogelijk te maken, zijn er verschillende hulpmiddelen bedacht.

Een ruim assortiment depots, boxen en veiligheidskasten

Dupa Veiligheidstechniek voert een ruim assortiment veiligheidsproducten voor het binnen en buiten opslaan van gasflessen. Dit kan in depots, boxen of veiligheidskasten. Wilt u dergelijke veiligheidsproducten kopen? Dan staat u voor een ruime keuze. Het bedrijf voert bijvoorbeeld verschillende brandveiligheidskasten met een uiteenlopende brandveiligheidsduur. De kasten zijn voorzien van stalen panelen met een poedercoating. Ook zijn er tal van kasten en containers voor buiten beschikbaar.

Een van de grootste bedrijven binnen de branche

Natuurlijk voert dé specialist op het gebied van veiligheidsproducten een nog veel ruimer assortiment dan enkel de producten die ten behoeve van gasflessenopslag zijn bedoeld en kunt u al deze producten hier kopen. Het bedrijf geldt als expert binnen deze branche en helpt u graag met het vinden van de producten die u voor uw onderneming nodig heeft. Binnen de Benelux geldt het bedrijf als een van de grootste binnen de branche.

https://www.dupa.nl/