Website Boulevard
Image default
Telefonie

iPhone hoesjes voor kerst

De kerst komt er weer aan. En ik heb iPhone hoesjes nodig. Mijn broertje en mijn vader hebben dit op hun verlanglijstje staan voor de kerstmis. Nu lijkt het mij handig om voor die cadeautje voor beiden te gaan, zodat ik die bij dezelfde website kan bestellen. Dit zal wellicht schelen in de verzendkosten! In dit blogje leg ik graag uit waar ik de iPhone covers ga bestellen en waarom daar.

Googelen op iPhone hoesjes

Allereerst ben ik gaan Googelen op ‘iPhone hoesjes’. Dit omdat ik geen zin en tijd heb om naar de stad te reizen, voor wellicht duurdere hoesjes en waar ik minder keuze heb?! Zoals ik al zei ben ik in Google gaan zoeken naar waar ik de beschermhoesjes kan vinden. Al gauw vond ik de website iPhonehoesjes.nl. Hier ben ik naartoe gegaan om te kijken wat voor een assortiment en prijzen zij hebben. Op de website stond een duidelijk overzicht van voor welke iPhones zij hoesjes hebben. Onder andere voor de nu populaire iPhone 6 (s). Maar ook voor eerdere versies zoals de iPhone 5, 4 en 3. Daarnaast verkopen zij ook hoezen voor iPads en voor een Apple Watch.

Welke iPhone cover?

Mijn broertje is in het bezit van een iPhone 6 en mijn vader van een iPhone 5. Allereerst ben ik op een iPhone 6 hoesje voor mijn broertje gaan zoeken. Mijn gevoel zegt mij dat hij liever niet te veel toeters en bellen aan zijn iPhone hoesjes wilt hebben. Daarom heb ik gekozen voor een net en strak zwart hoesje. Die ook nog, volgens iPhonehoesjes.nl, erg populair is onder de klanten! Vervolgens ben ik een iPhone 5 hoesje gaan zoeken voor mijn vader. Ook hij wilt er uiteraard een die wat meer standaard is. Voor hem vond ik een mooie leren bruine.

Op eerste kerstdag heb ik ze gegeven en ze zijn er erg blij mee.

http://www.iphonehoesjes.nl/