Website Boulevard
Image default
Aanbiedingen

Breng de kerstsfeer ook naar buiten met IJspegelverlichting

Opzoek naar kerstverlichting voor buiten het huis? Maak het jezelf extra gemakkelijk met ijspegelverlichting. IJspegelverlichting brengt veel sfeer naar buiten en geeft een gezellige en warme uitstaling aan de woning. Je kunt het ophangen aan een wand, muur of raam, of aan de dakrand van jouw woning bevestigen. Ook voor bedrijven is ijspegelverlichting een goede manier om met alle collega’s in de kerstsferen te komen. Hang de verlichting aan jouw bedrijfspand of voor de ramen. IJspegelverlichting is van uitstekende kwaliteit en bestendig tegen vocht en vorst. Ook is de verlichting zuinig in gebruik waardoor het jaren mee gaat.

 

Verschillende soorten ijspegel verlichting

Er zijn verschillende soort ijspegelverlichting. Heb jij bijvoorbeeld een huis met donkere tegels? Kies dan voor de witte ijspegelverlichting. Deze vallen in deze situatie het beste op en geeft de meeste sfeer. Maar heb je nou een woning die is gebouwd met een lichte tegels? Kies dan voor de zwarte ijspegelverlichting. Ook zijn er verschillende afmetingen waaruit gekozen kan worden. Ga jij voor verlichting van 2 meter of 3 meter lang? Dit hangt natuurlijk helemaal af van de oppervlakte die je wilt verlichten. Uiteraard is de ijspegelverlichting ook te koppelen met andere verlichting. Let goed op welke aansluiting nodig is om de ijspegelverlichting te koppelen. Er is namelijk keuze uit drie verschillende koppelstukken.

 

Ga voor ijspegel verlichting met led

Om ervoor te zorgen dat de hele straat in de kerstsfeer komt, wil je natuurlijk de verlichting zo lang mogelijk laten branden. De ijspegelverlichting bestaat daarom uit ledverlichting. Dit kan een investering zijn, maar de lampjes gaan veel langer mee en je bespaart op de energiekosten. Zeker op langer termijn is dit dus heel interessant. Daarnaast wordt ledverlichting een stuk minder warm. Dit maakt de lampjes ook een stuk veiliger.  

Kies jij dus ook dit jaar voor een van de meest populaire soorten kerstverlichting? Dan mag IJspegelverlichting dus niet ontbreken in jouw huis, tuin of pand.

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kerstverlichting/ijspegelverlichting/