Website Boulevard
Image default
Aanbiedingen

De retro woonstijl in jouw huis!

Jij wil je huis mooi ingericht en hebt je al breed georiënteerd over woonstijlen, meubels en andere leuke interieur items. De keuze is reuze en jij moet wel iets kiezen wat bij jou past. De retro stijl is een weer terugkomende woonstijl die weer helemaal hip is! Je zou het ook wel kunnen vergelijken met stijlen van vroeger, ouderwets of ‘vintage’. In deze blog vertellen we je graag meer over deze woonstijl. 

 

Typisch retro 

De retro woonstijl is terug van weggeweest en valt bij veel mensen helemaal in de smaak. Houd je van strak en basic? Dan is deze stijl misschien niet helemaal passend voor jou. Het leuke aan deze stijl is dat het een combinatie is van oud en nieuw. In een retro interieur vind je bijvoorbeeld oude meubels terug maar juist ook weer nieuwe interieurproducten. Deze interieurstijl wordt gekarakteriseerd door warme kleuren, ronde vormen en grafische prints. 

 

More = more

Bij de retro woonstijl draait het integendeel niet om less is more, maar juist more is more. Het hoeft niet strak en deze stijl oogt vaak warm en gezellig. Denk bijvoorbeeld aan planten. In deze woonstijl is het juist prachtig om veel groen in je huis te hebben. Ook accessoires, vaasjes en andere vintage items geven jouw interieur een boost. Dit past er helemaal bij en het hoeft niet allemaal strak te zijn in jouw huis. 

 

Kleuren 

Er zijn een aantal kleuren die altijd erg mooi staan in jouw retro huis. In een vintage stijl passen veel grijstinten goed. Ook okergeel, oranje of mosgroen doen jouw interieur een boost geven. Deze kleuren passen vaak erg mooi bij de donkere houttinten die helemaal passen bij deze woonstijl. In deze stijl zie je veel corduroy, leer en glas terug in zowel meubels als accessoires. 

 

Woonaccessoires 

Je kunt je retro interieur helemaal eigen maken door het te combineren met verschillende vormen, kleuren en woonaccessoires. In de vintage woonstijl zie je veel grafische prints en ronde vormen terug. Planten passen ook helemaal thuis in jouw retro look. Denk bijvoorbeeld aan mooie grote hangplanten, een cactus in de vensterbank of een mooie pannenkoekenplant op een vintage kastje. Op zoek naar de leukste vintage producten voor in jouw huis? Kijk dan op www.beinhouse.nl/ 

https://www.beinhouse.nl/