Website Boulevard
Image default
Aanbiedingen

Het stalen hekwerk

Het stalen hekwerk

Door middel van Hekwerk wordt er een duidelijke scheiding van de grond aangebracht. Een stalen hekwerk gaat langer mee dan een houten hek en is bijna onderhoudsvrij. Het hekwerk zorgt voor een veilige omgeving. Door middel van hekwerk worden de grondgebieden van elkaar onderscheiden. Hierdoor komen er geen ongewenste bezoekers op uw terrein. De stalen hekwerken kunnen zijn in verschillende soorten beschikbaar.

Spoorgerelateerd hekwerk

Hekwerk langs het spoor moet aan de richtlijnen van ProRail voldoen. Het hekwerk van Arfman voldoet aan deze richtlijnen. Het hekwerk zorgt voor meer veiligheid in de omgeving van het spoor. Door een hek te plaatsen is het duidelijk dat u geen toegang hebt tot de achterliggende grond. Hierdoor wordt het voorkomen dat mensen zomaar het spoor over wandelen. Er zijn oversteekplaatsen gemaakt om het spoor over te steken. Bij een spoorgerelateerd hekwerk wordt de toegang tot het spoor verminderd.

Paneelhekwerk

Het paneelhekwerk wordt vaak geplaatst bij een speelplaats of voor de omheining van een tuin. Op een speelplaats zorgt het voor speelplaatsafscheiding en om de ballen op te vangen bij een sportveld. De bal kan overal heen getrapt of gegooid worden, maar door het hek blijft de bal in de buurt van het speelveld. De bal wordt vaak zelfs weer teruggekaatst naar het veld. Het sportveld is vrij toegankelijk, doordat u tussen de hekken door kunt loepen. Ook dient het hekwerk als omheining van de tuin. Het is zo duidelijk voor de mensen om u heen dat het uw tuin is. Door een hek te plaatsen wordt uw eigen stuk grond afgescheiden van de omliggende grond. Hierdoor ontstaan geen meningsverschillen over de stukken van de grond.

Stalen poorten

Wanneer de afscheiding duidelijk gemaakt is met een hek, kan er nog een poort worden toegevoegd. Het toevoegen van een poort is een optionele keuze, maar zeker handig wanneer u het terrein wilt verlaten. Er zijn verschillende poorten beschikbaar bij Arfman. Het assortiment van stalen hekken bestaat uit een schuif- of een draaipoort. Een draaipoort draait met een zwaai open. Dit zou eventuele kostbare ruimte kunnen belemmeren. Een schuifpoort gaat open door de stalen poort opzij te schuiven. Er wordt rekening gehouden met het materiaal, zodat de deur voor iedereen gemakkelijk om te schuiven is.

Poorten van Arfman

Bent u opzoek naar een poort? Bekijk de mogelijkheden bij Arfman. Onze specialisten adviseren u graag over de juiste stalen hekken. We willen u graag van alles op de hoogte houden en denken graag met u mee. Neem contact met ons op via de mail of telefoneer ons. Het team staat voor u klaar.

https://www.arfman.nl/