Website Boulevard
Image default
Aanbiedingen

Vakantiehuizen: hoe versier je ze voor Kerstmis?

 

Hoewel vakantiehuizenmeestal worden geassocieerd met zomervakanties, betekent dit niet dat het een slecht idee is om er in de winter door te brengen. U zult onder de indruk zijn van hoe gezellige kerst- of nieuwjaarsvieringen kunnen worden georganiseerd op een magische plek dicht bij de natuur. Gebruik daarom uw fantasie en creëer een exclusieve feestelijke sfeer in uw vakantiehuis in plaats van op zoek te gaan naar ideeën over waar u uw hele familie of vrienden kunt huisvesten tijdens de vakantie. En om de start van het creatieve proces gemakkelijker te maken, hebben we besloten om enkele ideeën te delen over hoe u een exclusieve feestelijke sfeer kunt creëren in uw eigen vakantiehuis.

 

Twee kerstbomen zijn beter dan één

 

De exclusieve feestelijke sfeer vereist een exclusieve oplossing die de perfecte keuze zou kunnen zijn om minstens twee kerstbomen te versieren. Dat betekent niet per se dat je er dit jaar twee moet kopen. Gebruik je fantasie en versier de boom die in de tuin groeit. Als je geen tijd en decoraties hebt, kunnen veel feestelijke bomen een echt klein vakantiestadje in je voortuin creëren.

 

Voor degenen die geen echte kerstboom willen kopen, worden er veel alternatieven op de markt voorgesteld: kerstbomen van hout, metaal, plastic of andere materialen. Kerstmis is niet alleen een tijd van wonderen, maar ook een tijd voor creativiteit, dus zeg geen nee tegen het experimenteren en decoreren van de zomerhuizen die te koop staan ​​zoals je hartje begeert.

 

 

Open haard – een groot deel van gezelligheid

 

Een open haard in vakantiehuizen vult het huis beter met gezelligheid dan welke luxe kerstversiering dan ook. Creëer daarom, indien mogelijk, een gezellige zithoek rond de open haard waar je kunt ontspannen en kerst emoties kunt delen met je vrienden of familie. Als het niet mogelijk is om een ​​open haard in de tuinhuizen aan te steken, zal een groter aantal kaarsen helpen om gezelligheid te creëren.

 

Vergeet de kerstsokken niet

 

De traditie van kerstsokken, die waarschijnlijk afkomstig is uit kerstfilms, zal niet alleen de kleintjes, maar alle gezinsleden verrukken. Niets is immers leuker dan verrast te worden door een klein cadeautje in een kerstsok. Veel gezinnen volgen nog steeds de traditie van de adventskalender, namelijk om elke adventsdag een klein cadeautje voor geliefden in een speciaal kalender zakje te laten.

 

De productie van uw kalender zelf biedt niet minder vreugde. Creatief ontworpen kalenders zullen ook geweldige kerstversieringen worden voor het feestelijke interieur van vakantiehuizen.

 

 

Lichtprojecties

 

U kunt verschillende vakantieprojecten gebruiken om uw vakantiehuis te laten opvallen. Dankzij hen worden houten huizen een echt onderdeel van het kerstsprookje: je kunt ze versieren met kleurrijke sneeuwvlokken, kerstbomen of andere vakantie symbolen. Dergelijke kerst projecties kunnen op de muur van het zomerhuis worden geïnstalleerd, of op de planten worden gericht, of op sneeuw die net is gevallen.

 

Gebruik zelfgemaakte decoraties

 

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat het niet nodig is om traditionele kerstversieringen te gebruiken om een ​​magische kerstsfeer te creëren. Gebruik je fantasie of maak gebruik van een van onze decoratie-ideeën:

 

Cadeau decoraties. Deze decoraties zullen niet alleen een heel sterk accent van uw kerstversieringen worden. Voor de productie ervan zou je alle schoenendozen en andere dozen die je thuis hebt achtergelaten kunnen gebruiken voor een tweede leven. Deze kunstmatige geschenken zien er goed uit verpakt in oude kranten, versierd met linten van verschillende kleuren. Het goede nieuws is dat u dergelijke decoraties vele jaren achter elkaar kunt gebruiken.

 

Gebakken decoraties. Een van de meest populaire manieren om zelfgemaakte decoraties voor vakantiehuizen te maken, is door ze te bakken van zoutdeeg. Je zou het kunnen bereiden door 2 glazen bloem te mengen met 1 glas zout en 1 glas water. Als het deeg een tijdje in de koelkast heeft gelegen, rol je de deegstukken uit en maak je er vormpjes van decoraties (vergeet niet om een ​​gaatje voor de draad te laten). Bak deze decoraties ongeveer 10-15 minuten in de oven op 250 °C.

 

Decoraties van oranje. Een andere gemakkelijke manier om goedkope kerstversieringen te maken – sinaasappelschijfjes bakken. De productie is uiterst eenvoudig: je moet de sinaasappels in plakjes van maximaal 1 cm dun snijden en ze 4-6 uur drogen in de oven op een lage temperatuur van 80°C. Zorg ervoor dat de gedroogde sinaasappels hun kleur niet verliezen – verlaag de oventemperatuur zodra de sinaasappels donker worden. Als de sinaasappels droog zijn, maak je een lint vast en hang je ze aan de kerstboom of gebruik je het als cadeau decoratie.

 

Vergeet de kaarsen niet

 

Kerst Kaarsen zijn waarschijnlijk de belangrijkste decoratie die zorgt voor een warme sfeer en gezelligheid. Grote of kleine, hoge of lage kaarsen passen bij vrijwel elke decoratiestijl. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat je tijdens de vakantie ook geurkaarsen kunt gebruiken om je vakantiehuis mee te decoreren. Het zorgt voor een exclusief feestelijk aroma voor uw gezellige avonden.

 

 

Kaneel en wierook

 

Als je geurkaarsen thuis vermijdt, kunnen kaneel en wierook, die een magische geur creëren, een geweldig alternatief zijn. De geur is tenslotte een van de eerste associaties met feestelijke momenten, dus vergeet niet om de magie van geuren te creëren tijdens het vieren van de grote feestdagen van het jaar.

 

De lichtjes zorgen voor een feestelijke sfeer

 

Om vakantiehuizen te koop helder te maken en een vrolijke sfeer te creëren – vergeet niet om zowel de buitenkant als het interieur te versieren met kerstverlichting. Tuinhuizen zullen er echter niet goed uitzien als u ze zo helder mogelijk probeert te maken, probeer daarom de harmonie van verlichting te behouden. Het is vermeldenswaard dat elke stijl van een vakantiehuis perfect zal worden versierd met witte of gele gloeilampen, dus als u niet zeker bent van de stijl van decoratie, zult u geen spijt krijgen van deze optie.

 

Geweldige voorbereiding op een groot feest

 

Voor wie op zoek is naar originele ideeën, is het de moeite waard om de mogelijkheid te overwegen om op het erf van tuinhuizen een eigen skatebaan te bouwen. Om dit te doen, moet u de frames van de geprefabriceerde ijsbanen kopen en vullen. Om de spellen in je arena efficiënter en leuker te maken, kun je de ijsarena omringen met een eenvoudig houten hek met een poort.

 

Het wordt aanbevolen om met de installatie van de ijsbaan te beginnen voordat de luchttemperatuur onder -5 °C daalt, aangezien het weer op dit moment meestal kalm en sneeuwvrij is. Het water zal niet gelijkmatig bevriezen als de dag winderig is.

 

 

Kerst workshop

 

Als je jongere kinderen in je gezin hebt, zal het heel moeilijk zijn om een ​​betere kerstversiering te vinden dan de kerstworkshop. Het zorgt niet alleen voor een echte feeststemming in de tuinhuizen, maar is ook een geweldige activiteit voor kinderen tijdens de feestdagen. Dit kan een onvergetelijk zomerhuis project zijn voor Kerstmis, dat uw dierbaren zal belonen met de warmste emoties.

 

Opwarmende gevoelens

 

De vakantiehuizen die te koop staan, worden meestal geassocieerd met familietijd. Dus als u op zoek bent naar een heel origineel idee voor deze vakantie, kunt u ook een sentimenteel thema voor huisdecoratie kiezen. We raden aan om een ​​houten huis te decoreren met foto’s die warme momenten met je dierbaren weerspiegelen. Het voordeel van zo’n decoratie is dat je de foto’s meer dan eens kunt gebruiken, en geen enkele kerstversiering zal zo’n vreugde en goede emoties achterlaten.

 

Kerst Gerechten

 

Waar je ook van plan bent om de feestdagen te vieren, het is moeilijk voor te stellen zonder kerstgerechten. De exclusieve voorbereiding en originele oplossingen kunnen het belangrijkste accent van de viering worden. Wees niet bang om decoraties zoals sparren takken, kaarsen of dennenappels te gebruiken om je tafel te versieren – het zal alleen maar de geweldige sfeer verbeteren. De tafel kan ook worden versierd met peperkoek koekjes of kersttaarten.

 

Vakantiehuizen: waarom kiezen voor kerst?

 

Vakantie thuis kan waarschijnlijk worden omschreven als de eenvoudigste oplossing die niet veel problemen veroorzaakt – het stelt je in staat om je in een langzaam tempo voor te bereiden op een feest. Op zoek naar feestelijke magie winnen vakantiehuizen echter enorm aan populariteit tijdens de feestdagen.

 

Allereerst zorgt de keuze om een ​​vakantie op zo’n plek door te brengen, ervoor dat u goed kunt uitrusten van de dagelijkse omgeving. Ten tweede is het gemakkelijk om snel moe te worden van de kerstversieringen, als je het hele huis moet versieren. Om deze reden zal de keuze om ergens anders te vieren je creativiteit niet beperken en, belangrijker nog, je huis een rustige plek achterlaten om uit te rusten.

 

Het derde, maar niet minder belangrijke argument is de grootte van het huis. Als je in een groot huis woont, is het organiseren van een kerstfeest geen probleem. Een menigte mensen in uw middelgrote flat tijdens de vakantie kan echter voor echte problemen zorgen. Je moet tenslotte ook voor alle gasten zorgen.