Website Boulevard
Image default
Aanbiedingen

Vang meer door gebruik te maken van een fishfinder

Vóór de uitvinding van een fishfinder van Deeper moesten vissers uitsluitend vertrouwen op hun intuïtie en ervaring om vis te lokaliseren, dit was grotendeels met vallen en opstaan ​​of door eindeloze hoeveelheden aas te gooien in de hoop de vis dichterbij te lokken. Beide methoden hadden slechts een klein succes en het vinden van vis was vroeger bijzonder lastig.

 

De voordelen van een fishfinder

Sinds de eerste fishfinders op de markt kwamen, zijn deze inmiddels eigenlijk onmisbaar voor iedere visser. De technologie wordt niet alleen door vissers gebruikt, ook boten van welke vorm dan ook profiteren ervan van de nauwkeurige GPS-functies en dieptemetingen.

 

Zal ik meer vis vangen met een fishfinder?

Er gaat niets boven de kennis en ervaring die u krijgt van de tijd die u op het water doorbrengt.Toch kan ook een fishfinder bijdragen aan uw succes op het water. Wel is het in dit geval natuurlijk van belang dat je weet hoe je de resultaten van de fishfinder moet aflezen. Door de instellingen op uw fishfinder aan te passen, kunt u de gevoeligheid, het contrast, de diepte, de snelheid en nog veel meer wijzigen om het beeld aan te passen aan uw visstijl.

 

Een sidescan en/of downscan voor een betere vangst?

Om uw tijd op het water te maximaliseren, kunt u met de innovatieve zijscan- en neerwaartse scanfuncties van de meeste high-end fishfinders grote hoeveelheden water bedekken en vissen en structuren identificeren, niet alleen onder de boot maar tot een diepte van wel 70 meter. Door simpelweg de instellingen aan te passen, kunt u de gevoeligheid en diepte aanpassen aan uw eigen situatie. Normaal gesproken zal een dieptegevoeligheid van ongeveer 25 meter voldoende zijn.