Website Boulevard
Image default
Auto’s en Motoren

Autoroute door Zuid-Limburg

Limburg is een prachtige groene provincie met veel heuvels. De natuur is adembenemend en de routes binnendoor zijn rustig. Een ideale plek dus voor een onvergetelijke autoroute. Een van de mooiste routes zul je vinden in Zuid-Limburg. Je zult dan ook langs verscheidene beroemde plekken komen.

Een populaire route is de Mergelland route. Deze loopt van de Vaalserberg, het hoogste punt van het vaste land van Nederland tot aan Maastricht en terug. De route is 110 km lang en kan dan ook een hele dag duren inclusief pitstops. Tijdens deze tocht kom je langs prachtige natuur, sfeervolle dorpen en geniet je van lokale gerechten. Het is mogelijk om je tour vanaf elke plek te starten.

Zuid-Limburg

Dit gebied van Nederland staat bekend om haar vele bossen en heuvelland. Jaarlijks komen er veel mensen vanaf België en Duitsland naar Zuid-Limburg om te wandelen. Zuid-Limburg is de grootste streek van de provincie Limburg met ruim 600.000 inwoners. Dit is meer dan de helft van het totaal aantal Limburgers. De Limburgse gezelligheid zul je ook tegenkomen op de vele sfeervolle terrassen. Hier kun je lekker van een Limburgs of Belgisch biertje genieten.

Chiptuning Limburg

Als je van plan bent om de autoroute te volgen en in de toekomst meer van dit soort uitstapjes wilt maken, dan is het wellicht een goede keuze om je auto te chiptunen. Met chiptuning krijg je iets meer vermogen. Ook zal het verbruik minder worden als je dezelfde rijstijl blijft gebruiken. Bij chiptuning limburg ben je dan ook aan het juiste adres.

https://www.cts-chiptuning.com/