Website Boulevard
Image default
Eten en drinken

Alles over voedingssupplementen

Voedingssupplementen kopen? Waar moet ik op letten?!

Er is best veel aanbod op het gebied van voedingssupplementen, maar wat past bij jou en waar moet je op letten? Het is vooral belangrijk dat je de basis weet van de supplementen. Dit staat vaak wel goed beschreven in de bijschrijving of onder het informatie kopje. Daarnaast is het belangrijk om te kijken of er geen onnodige toegevoegde ingrediënten inzitten die vaak gebruikt worden als goedkoop alternatief of als verkooptrucje. Daarom werkt Off-Limit alleen met de beste ingrediënten en worden alle supplementen in Nederland samengesteld. Zo is onze Whey protein laag in vetten en suikers, maar wel hoog in eiwitten. Verder willen we er wel de basis vitamines in die je nodig hebt, maar meer ook niet. Wat je niet nodig hebt stopt Off-Limit ook er niet in. Wil je kwaliteit en een goede smaak? Dan kan je jouw voedingssuplementen kopen bij Off-Limit!

Welke voedingssupplementen heb je nodig?

Er zijn ook zo veel verschillende soorten voedingssupplementen. Nu kan je zeggen dat een gevorderde sporter wat meer en specifiekere supplementen kan gebruiken, maar heel veel topsporters houden het vaak bij de basis. Wat is de zo belangrijke basis dan? Dat is de Whey Protein, Pre-Workout, Creatine en BCAA. De Whey Protein is toch wel voor iedereen weggelegd. Van iedereen moeten de spieren genoeg herstellen voor de volgende work-out en dat gaat vaak niet snel genoeg zonder de extra benodigde eiwitten. Dit kan je dus uit je Whey Protein halen. Als je de Whey Protein van een goed merk zoals Off-Limit haalt dan kan je zeker zeggen dat het een gezonde en zeer nuttige toevoeging is in je voedingspatroon. Dan heb je nog de Pre-Workout, niet per se nodig elke dag, maar wel als jij 120% wilt geven tijdens je work-out. Pre-Workout geeft je net de boost die je nodig hebt om toch tijdens work-out optimaal te kunnen presteren. Je hebt meer energie, meer kracht en zelfs een grote pomp. In de Pre-Workout van Off-Limit hebben wij er alles aan gedaan dat jij geen crash of dip krijgt na je training en dus ook gewoon heerlijk kan slapen. Dan heb je nog de BCAA!…

BCAA!

BCAA’s, wat zijn dat nou precies en waarom heb ik die per se nodig? BCAA zijn de drie essentiële aminozuren: leucine, isoleucine en valine. BCAA’s zijn er om je sportprestaties te verbeteren. Naast spierherstel en het tegen gaan van spierafbraak kan BCAA ook functioneren als energieleverancier. Wil jij dus voorkomen dat je spieren afbreken en dus je spiergroei stimuleert, dan is BCAA een onmisbaar voedingssupplement! Bij Off-Limit hebben we ervoor gezorgd, dat we naast de beste ingrediënten, jou ook een hele smaak beleving kunnen bieden! Daarom heeft de BCAA van Off-Limit een heerlijke smaakexplosie van framboos die perfect zo met water in je (Off-Limit) bidon/shakebeker kan! 

 

Bekijk ook eens de online coaching mogelijkheden op off-limit.nl!

http://www.off-limit.nl/