Website Boulevard
Image default
Financieel

Voorkom financiële problemen

De vakbond omtrent de accountant van ons land zijn niet te spreken en hebben de gemeentes al gewaarschuwd over de controle bij veel gemeentes. Veel accounts moeten bij het controleren van gemeentes vaak meer werk doen dan dat zij eigenlijk zouden moeten doen. Dit komt omdat er meer gecontroleerd dient te worden en omdat de kwaliteit van de financiële administratie vaak zo slecht is dat alles nog een keer flink nagelopen dient te worden en dat er onwijs veel niet juist is dus dient aangepast te worden.

Of er daadwerkelijk betaalt dient te worden voor overmatige werkzaamheden is afhankelijk van het contract tussen de gemeente en accountant, als dit niet in een contract staat opgesteld loop je als accountant zijde dus geld mis. Let dus bij het opstellen van een contract altijd goed op wat de kwaliteitseisen zijn van het bedrijf, als deze hoog zijn dien je hier goed rekening mee te houden. De accountants zijn hier niet over te spreken, zij hebben dan ook hun bezwaren ingediend bij de werkgroep Accounts controle, die zich nu verder over de zaak buigt. Omdat dat bij een eerdere kwestie ook al het geval was, heeft de NBA  besloten af te zien van verdere deelname aan deze werkgroep.

Op het gebied van financiële administratie bestaan nog veel misverstanden bij veel grote en kleine bedrijven. Veel bedrijven lopen namelijk eerder keer weer opnieuw tegen kleine drempels en dus problemen aan wat hun onwijs veel tijd en dus geld kost. Om er voor te zorgen dat je loonberekening en zowel je salarisrekening in goede handen is, is het inschakelen van een specialistisch bedrijf een must! CBBS is zo’n bedrijf die jarenlang ervaring en expertise heeft op het gebied van financiën, dit bedrijf bespaart je zoveel moeite dat je de toekomst weer met een glimlach tegemoet kunt zien.

 

 

http://www.cbbs.nl/