Website Boulevard
Image default
Gezondheid

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een cosmetische ingreep die de oogleden kan herstellen. De oogleden kunnen namelijk in de loop de jaren een beetje gaan hangen. Het is dus mogelijk om het overtollige weefsel weg te snijden en de ogen weer strak te maken. Een rimpelig imago kan je zo maar een ooglidcorrectie kosten.

Helaas is er nog steeds geen fontein van de eeuwige jeugd gevonden in deze wereld, we moeten het dus met medische oplossingen doen. Het verouderingsproces gaat namelijk gewoon door en na 30 jaar invloed van de zwaartekracht kan onze huid op verschillende plaatsen haar elasticiteit verliezen. Dan gaat deze hangen, soms veroorzaakt dit rimpels, maar in het geval van onze oogleden zal men vooral iets hangends merken. Dit geeft mensen een sombere indruk en er wordt ook vaak gevraagd of alles wel goed met je gaat. In een maatschappij waar de eerste indruk toch nog steeds een van de meest belangrijke is die je kan maken kan het dan ook niet gebeuren dat je een somber en treurige gezichtsuitdrukking hebt. Verder kunnen hangende oogleden ook regelmatig hoofdpijn en verminderd zicht veroorzaken.

Veel bekende Nederlanders doen ook aan cosmetische ingrepen. Oud voetballer Andy van der Meijde deelt zijn ooglidcorrectie ervaringen in de RTL reality soap rondom de oud voetballen en zijn familie. De reality soap is genaamd Andy en Melissa: een huwelijk in de steigers. De show is vanaf 1 september te volgen op RTL 5 en heeft als grote verhaallijn het verbouwen van een oud huis uit 1890. Vroeger waren dit twee huizen en het is de bedoeling dat het geheel tot 1 huis wordt vervormd. Het is een mooie vorm van vermaak waarbij je een blik krijgt in het dagelijks leven van de oud voetballer en zijn vrouw. De voormalig rechtsbuiten begon zijn voetbal carrière bij FC Twente en verhuisde in 2000 naar Ajax waar hij furore maakte. Na een aantal jaar voor de Amsterdammers gespeeld te hebben pakte hij zijn biezen en vertrok naar het buitenland waar hij onder andere bij Internatzionale en Everton speelde. Hij heeft 17 wedstrijden gespeeld voor Oranje.

http://faceland.nl/