Website Boulevard
Image default
Groothandel

Bent u op zoek naar vers of ingevroren tarwegrassap?

Door regelmatig tarwegrassap te drinken, geeft u een boost aan uw gezondheid. Tarwegras is de benaming van de eerste bladeren van tarweplantjes die groeien nadat de plant kiemt. Bij de boerderij Biosfeer Groede wordt tarwegrassap van een hoge kwaliteit geproduceerd. Het tarwegras van deze boerderij wordt op een biologische wijze geteeld en op zo’n manier tot sap verwerkt dat de voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Dit bedrijf levert tarwegrassap aan professionele afnemers. Overweegt u om namens uw zaak tarwegrassap te kopen, of wilt u graag nog wat meer informatie? Dan zit u goed bij hen.

Tarwegras verbouwd op een biologische boerderij

Biosfeer Groede is een boerderij die zich toelegt in het verbouwen van medicinale planten. De boerderij ligt in het westen van Zeeuws-Vlaanderen, het dunst bevolkte gebied van Nederland. Verder is de grond in dit gebied zeer schoon. Bij dit bedrijf wordt een grote variëteit aan medicinale planten op een kleinschalige, biologische wijze verbouwd en door het bedrijf zelf verwerkt tot een eindproduct. Er worden geen meststoffen van buitenaf of gewasbeschermingsmiddelen ingezet. Het tarwegras dat verwerkt wordt tot tarwegrassap, wordt verbouwd in een kas. De plantjes groeien in de volle kleigrond, op een bio-substraat. De tarweplanten worden geoogst voordat ze bossig worden.

Kies voor vers of bevroren sap

Nadat het tarwegras is geoogst, wordt het door de medewerkers van Biosfeer Groede geperst met geavanceerde apparatuur. Het eindresultaat is frisgroen tarwegrassap, afkomstig van een professional. Met zijn rins-zoete smaak maakt dit sap het een prettige gewoonte om de mineralen, enzymen en vitaminen van tarwegras in te nemen. Het geperste sap wordt vers geleverd, maar wordt ook ingevroren verkocht. In dat laatste geval wordt het ingevroren met de flash-frozen techniek, waarbij het product zeer snel bevroren is. Het bevroren sap wordt geleverd in cups of als ijsklontjes aan zakelijke afnemers. Op deze manier bepaalt u zelf wanneer u het tarwegrassap inzet. Maak daarom uw keuze en geef deze door aan de vakmensen van dit bedrijf. Heeft u vragen? Neem dan contact met hen op.

https://www.biosfeer-groede.com/