Website Boulevard
Image default
Groothandel

Een kapotte rolluikmotor repareren met behulp van experts

Elektrische rolluiken zijn erg handig, maar als er iets kapotgaat, dan kan dat veel problemen opleveren. U kunt namelijk niet zo gemakkelijk een kapot onderdeel vervangen zodat u toch uw ramen goed kunt afsluiten. Dat is erg ongemakkelijk als u gewend bent aan de zekerheid van gesloten rolluiken, bijvoorbeeld om ´s nachts uw huis of bedrijfspand goed te beschermen. Bij Shadowparts kunt u advies vragen over het probleem van uw elektrische rolluik, wat bijvoorbeeld te maken heeft met de rolluikmotor. Zij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Koop de juiste rolluikmotor

U kunt altijd contact opnemen met Shadowparts bij problemen met uw elektrische rolluik. Dit is vaak wat lastiger op te lossen dan problemen met een handmatig systeem. Als een elektrisch rolluik niet meer goed werkt, heeft dat meestal te maken met de rolluikmotor. Bij de specialisten vindt u passend technisch advies over het probleem met uw rolluik. Door de jarenlange ervaring weten ze meestal direct wat het probleem is en hoe dit opgelost kan worden. Soms kunt u het nieuwe onderdeel zelf installeren, in andere gevallen zullen ze adviseren om een monteur in te schakelen.

Ook uw handmatige rolluik kan gerepareerd worden

Elk rolluiksysteem is anders. Sommige systemen werken met bepaalde onderdelen die bij andere systemen geen optie zijn. Zo werkt een elektrisch rolluik met een motor en een handbediend rolluik met een bandopwinder. Als bijvoorbeeld uw handmatige rolluik niet meer goed werkt, heeft dat meestal te maken met de bandopwinder. Deze bandopwinder van het rolluik moet natuurlijk passen op de breedte van de band van uw rolluik en deze moet genoeg ruimte hebben voor de lengte die opgewonden moet worden. Gelukkig vindt u bij Shadowparts diverse exemplaren, zodat u uw handbediende rolluik spoedig kunt repareren.

Profiteer van snelle service

Shadowparts heeft een uitgebreid assortiment rolluikbenodigdheden, waardoor u er voor een rolluikmotor of bandopwinder voor uw rolluik terechtkunt. Als u contact opneemt met hen, kunt u vragen stellen om te verzekeren dat u het juiste onderdeel bestelt. De specialisten helpen u graag om het probleem aan uw rolluik te lokaliseren en op te lossen. Doordat ze veel onderdelen op voorraad hebben, heeft u de bestelling spoedig in huis. Ervaar deze uitstekende service zelf!