Website Boulevard
Image default
Particuliere dienstverlening

Schakel het juiste bedrijf in voor het infrezen van uw dekvloer

Bij het leggen van een nieuwe vloer komt veel kijken. Soms moet er een nieuwe ondervloer worden gelegd. Als u in de vloer leidingen of kabels wilt leggen dan moeten hiervoor sleuven worden gefreesd. Het infrezen van een dekvloer is een klus die niet iedereen zelf kan. Als u dit ook niet ziet zitten, besteed het werk dan uit aan een vakman. Dat geldt ook als u een smeervloer wilt laten leggen. Let er op dat de smeervloer een paar dagen moet drogen voordat er gefreesd kan worden. Het is dus belangrijk dat u een goede planning maakt van de uit te voeren werkzaamheden.

Een duurzame vloer met een lange levensduur

Steeds meer mensen kiezen een vloer met een lange levensduur. Vaak gaat het dan om plavuizen, een houten vloer of PVC. Dit soort vloeren vereisen een vlakke ondergrond. Een smeervloer leggen is dan een goede basis. Als u gelijk wilt overstappen op vloerverwarming dan kunt u de dekvloer laten infrezen voor de slangen. De vloerverwarming kan dan direct worden gelegd en aangesloten, waarna u de definitieve vloer kunt laten plaatsen. Zorg ervoor dat de vloerverwarming bereikbaar is voor onderhoud of service, zonder dat de hele vloer moet worden ontmanteld. De vloerenspecialist kan u hierover adviseren.

Benieuwd naar de kostprijs van uw nieuwe vloer?

Als u een begroting maakt voor een nieuwe vloer dan wilt u daar natuurlijk alle kosten in meenemen. De prijs voor een smeervloer leggen kunt u opvragen bij Multi Vloeren Brabant. Dat geldt ook voor het infrezen van een dekvloer. Zij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren. De contactgegevens zijn te vinden op de website. Hier vindt u ook een handig contactformulier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Als u instemt met de prijsopgave dan wordt er zo snel mogelijk een afspraak met u gemaakt om de nieuwe vloer te komen plaatsen.