Website Boulevard
Image default
Particuliere dienstverlening

Een Indian Scout Motor huren voor een onvergetelijke ervaring

De Indian Scout Motor bestaat inmiddels al ruim honderd jaar. Het jarenoude icoon is inmiddels voorzien van de meest geavanceerde technologieën. Dankzij zijn V-Twin motor weet hij uitstekend te accelereren: een prima keuze voor rijders die op zoek zijn naar een sportieve tweewieler voor een pittige rijervaring. H.D. Service Venlo is dé motorzaak van Nederland die het ruimste aanbod Amerikaanse motoren aanbiedt, waaronder Indian. Zowel nieuwe als gebruikte modellen zijn verkrijgbaar. Wilt u een Indian Scout Motor eens met eigen ogen zien of ervaren? De zaak is zes dagen per week geopend.

Huren wanneer en hoe lang u maar wilt

De specialist biedt u volop mogelijkheden om een Indian model uit te proberen. Ook de nieuwste modellen Indian Scout Motor kunt u huren. Dit kan met of zonder navigatie en op alle dagen van de week. Zelfs voor een gehele week gelden zeer aantrekkelijke huurprijzen. Wilt u de Indian Scout Motor vergelijken met andere motoren? U kunt alle exemplaren in de ruime showroom bekijken. Wilt u een motor kopen na de huurtermijn? De specialist geeft een deel van het huurbedrag dan als korting.

Een begrip in Venlo en verre omstreken

H.D. Service Venlo is een van de vijftien officiële Indian Scout Motor dealers binnen de Benelux. Op de website is altijd het meest recente aanbod te vinden, voorzien van gedetailleerde informatie, prijs en duidelijke foto’s.

Reparaties en ombouw

Bij de expert bent u niet alleen aan het juiste adres voor de huur en aanschaf van een Indian Scout Motor, maar ook voor reparaties en ombouw. In de uitgebreide werkplaats kunnen zowel kleine als grote reparaties worden uitgevoerd. Ook is er een testbank voor het afstellen van motoren, opdat deze zo hoog mogelijke prestaties realiseren. Het ombouwen van motoren naar trikes doet het bedrijf in samenwerking met een Amerikaanse specialist.

https://www.hdservicevenlo.nl/