Website Boulevard
Image default
Sport

Personal trainer Ede nodig

Laatst zag ik de advertentie ‘Klik hier voor een personal trainer Ede’ van Van Schaik Personal Training voorbij gekomen. Heel toevallig had ik een tijdje geleden al op die website gekeken omdat ik graag wat aan mijn gewicht wil gaan doen. Ik zou namelijk heel graag willen afvallen!

En om dat te bereiken heb ik ervoor gekozen om te gaan starten met personal training. Want ik ben wel begonnen met voor mijzelf wat dingen thuis te doen, maar daar mis ik ook de echte motivatie… Zodoende dat ik echt een personal trainer nodig heb die dat extra duwtje in de rug geeft. En omdat ik uit Ede kom, zou het natuurlijk handig zijn als de personal training daar ook kan zijn!

Personal trainer Ede

Ik klikte op de advertentie met personal trainer Ede en kwam direct weer op de website van Van Schaik Personal Training. Daar las ik weer dat zij een persoonlijk schema opzetten voor de klant. En ook alleen maar met oefeningen die ik leuk vind om te doen! Want hun mening is hetzelfde als die van mij: wanneer ik iets niet leuk vind om te doen heb ik er ook niet snel resultaat mee geboekt. En voor personal training is dat natuurlijk niet de bedoeling! De vorige keer besloot ik om later nog verder te zoeken naar een personal trainer. Maar nu heb ik maar direct een mail gestuurd naar Van Schaik Personal Training.

Beginnen met de training

Aankomende week staat voor mij de eerste training op de planning bij Van Schaik Personal Training. En ik heb er onwijs veel zin in! Ik zou zo graag weer topfit willen worden en gezond willen afvallen. Het eindresultaat laat ik in ieder geval nog weten. Maar voor nu ben ik wat betreft de voorbereiding in ieder geval hartstikke tevreden met Van Schaik!