Website Boulevard
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau nu en vroeger

Er zijn veel verschillen tussen de goede incassobureau nu en vroeger. Het incasseren van vorderingen is in de loop van de tijd steeds ingewikkelder geworden. Vroeger was er geen onderscheid tussen business to business en business to consumer incasso. Toen werd allen me name afgehandeld door incasso bureaus en deurwaarders. Een bericht van een incasso medewerker zou dan genoeg zijn om tot betaling af te dwingen. Helaas is het nu iets anders. Tegenwoordig zijn er veel verschillen tussen het incasseren van vorderingen op consumenten en op bedrijven. Momenteel zijn er ook incasso-advocaten, en die houden zich dan bezig met incasseren van facturen van bedrijven. Deurwaarders en incasso bureaus gaan dan voornamelijk over het incasseren bij consumenten.

Incassobureau inschakelen

Voor ons bedrijf moest ik ook laatst een incassobureau inschakelen. Bij ons gaat het dan om incasseren bij bedrijven, dus hebben wij ook gebruik gemaakt van incasso advocaten kantoor. Paar klanten konden of wilden zijn facturen niet betalen en het duurde te lang. Ze hebben van ons ook paar herinneringen gekregen, maar het lukte steeds niet om ten minste iets betaald te krijgen. Uiteindelijk hebben we besloten ook gebruik te maken van een incassobureau. Dat zijn ten minste deskundige medewerkers, die daar ervaring mee hebben, en ons konden helpen. Het houdt eigenlijk in, dat de incasso medewerker aan de slag gaat met jouw debiteuren en gaat er alles aan doen om het geld binnen te krijgen. Op die manier mis je niet veel geld, maar krijg je wel wat slechtere relatie met jouw klant.

Van Loon Incasso Advocaten

Wij hebben Van Loon Incasso Advocaten ingeschakeld om ons te helpen met de openstaande facturen. Ze werken snel en netjes bij van Loon. Onze aanvraag werd binnen 24 uur al beantwoord en al snel gingen ze aan de slag met ons debiteuren. Een echte aanraden bij problemen met klanten!