Website Boulevard
Image default
Zakelijke dienstverlening

Logistiek expediteur te Rotterdam voor al uw zendingen

Als uw bedrijf verzendingen maakt via internationaal transport, dan kunt u de ondersteuning inroepen van uw logistiek expediteur te Rotterdam. Hemetex B.V. is de aangewezen partij om op te bouwen. Deze expert heeft sinds vele jaren een naam opgebouwd binnen de wereld van transport en kan uw transport van begin tot eind in goede banen leiden. De specialisatie is gericht op het verzenden, het ontvangst en de verwerking van goederen voor transport in binnen- en buitenland. U bent verzekerd van een uiterst omvangrijke dienstverlening, waarbij de logistieke expediteurs in Rotterdam voor u de uitdaging aangaan tot bemiddeling bij douanes en andere schakels binnen het transportproces.

Uitdagingen worden aangegaan

Alles wordt in werking gezet om ervoor te zorgen dat uw transport soepel en efficiënt verloopt, zonder dat hierbij vertragingen optreden. Door jarenlange ervaring en zicht op alle douanezaken weet deze expert precies welke documenten of contracten moeten worden opgesteld. Deze kunnen eenvoudig voor u worden uitgeprint via professionele software. Bovendien is Hemetex B.V. als logistiek expediteur te Rotterdam sinds lange tijd erkend met het AEO-certificaat, wat aantoont dat deze partij door de douane als betrouwbaar en veilig wordt beschouwd om mee samen te werken. Uw transport zal dan ook een stuk eenvoudiger door het import- en exportproces kunnen worden heengeleid.

 

Kies voor een zorgvuldig proces

Uw logistiek expediteur te Rotterdam zorgt ervoor dat zowel het voor- als natransport van uw zending zorgvuldig wordt uitgevoerd. De experts hebben zicht op het gehele traject en zullen alle mogelijkheden voor een voorspoedig verloop nauwlettend in de gaten houden. U profiteert van een uitstekende prijs ten opzichte van wat u ervoor terugkrijgt. Namelijk een betrouwbare partner die voor u alle zorgen rondom het transport van uw goederen wegneemt. Of u nu uw goederen in eigen land of naar het buitenland wilt vervoeren, alles is mogelijk. Van deur-tot-deur wordt alles zorgvuldig en efficiënt afgehandeld. 

https://hemetex.nl/