Website Boulevard
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak gebruik van de expertise in procesverbetering van deze aanbieder

Wanneer u op zoek bent naar efficiënte oplossingen voor uw logistieke processen, zoals uw voorraadbeheer en leveringen, dan kunt u gebruikmaken van de diensten van Kangaroo. Deze aanbieder biedt namelijk een veelzijdig logistiek platform aan voor procesverbetering binnen uw organisatie. Uw processen worden geoptimaliseerd door middel van verschillende werkzaamheden. Bent u benieuwd wat de voordelen zijn van dit platform en de bijbehorende werkzaamheden? Lees dan verder!

Nooit meer chaos op de werkvloer dankzij een logistiek platform

Wanneer uw logistieke processen nog niet efficiënt geregeld zijn, kan dit leiden dit onrust, of zelfs chaos, en veel afval op de werkvloer. In dat geval is het raadzaam om een specialist in te schakelen die u kan begeleiden met procesverbetering. Naast het creëren van rust op de werkvloer, heeft dit nog veel meer voordelen, zoals:

  • Een verlaging van de logistieke kosten.
  • Het real-time volgen en analyseren van data.
  • Het samenvoegen van goederenstromen tot één levering.

Deze voordelen worden gerealiseerd door middel van verschillende werkzaamheden. Zo wordt uw voorraad efficiënter beheerd door de inzet van gekleurde magazijnbakken. Ook wordt er een tag aan deze bakken toegevoegd, zodat u snel kunt nagaan wat de inhoud van de bak is. Daarnaast kan er door middel van Kangaroo een tussenstation worden toegevoegd aan uw logistieke proces. Uw goederen zullen daar worden uitgepakt en worden herverdeeld, waarna een chauffeur de volledig ingepakte goederen op de afgesproken locatie levert.

Behoud volledige controle over uw proces

Wanneer u deze specialist inschakelt voor procesverbetering, hoeft u niet bang te zijn dat u de controle kwijtraakt over uw logistieke processen. U ontvangt namelijk toegang tot een online portaal dat u inzicht geeft in het gehele proces. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Dan vertellen de medewerkers van Kangaroo u graag meer tijdens een vrijblijvende afspraak. Neem hiervoor contact met hen op via de contactgegevens op de website!

https://www.kangaroo.nl/