Website Boulevard
Image default
Auto’s en Motoren

Snel je auto theorie, vervolgens je rijbewijs en dan op naar de eerste eigen auto!

De theorie dagcursus van 123 Theorie is echt een uitkomst. Deze training voor het auto theorie examen duurt slechts 1 dag. En nog mooier: het examen doe je diezelfde middag. Waarom deze speciale spoedcursus vraag je je misschien af. Behalve dat het je nauwelijks tijd kost, zijn dit aanvullende voordelen:

-je hoeft geen boeken te kopen en je krijgt geen huiswerk;

-je krijgt les van topdocenten die weten hoe het er tijdens het examen aan toe gaat;

-er is een cursuslocatie bij jou in de buurt;

-vrijwel iedereen slaagt de eerste keer.

De reden dat de slagingspercentages zo hoog liggen, heeft te maken met de opzet van de 123 Theorie training. Je kennis van de Nederlandse verkeersregels wordt ’s morgens helemaal op pijl gebracht. Er worden examenvragen geoefend en je mag vragen stellen. Het examen vindt plaats op het moment dat alle informatie nog vers in je geheugen zit. Het doen van het examen zal meevallen!

Aanmelden voor theoriecursus

Bovengenoemde geldt voor de theoriecursus Utrecht en ook voor die in Amsterdam, Arnhem, Breda, Deventer, Enschede, Eindhoven, Goes, Rotterdam, Rijswijk en Zwolle. Het maakt niet uit waar je woont, jij bent welkom bij 123 Theorie. Aanmelden gaat als volgt in zijn werk. Op de website kun je bovenaan klikken op ‘cursusdata’. Doe je dat dan verschijnen de bovengenoemde 11 steden. Nu kies je de stad die het dichtst bij jou in de buurt ligt. Als je daarop klikt zie je een lijst met data en erachter een getal dat aangeeft hoeveel plekken er nog vrij zijn. Zijn er geen plaatsen meer dan staat er VOL. Achter iedere cursusdatum staat ook een geel blokje met het woord inschrijven. Zodra je daar op klikt, krijg je een invulpagina te zien. De volgende gegevens moet je opgeven: voornaam, achternaam, geboortedatum, email, straat- + huisnummer, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Zijn er bijzonderheden te melden? Dat kan onder het kopje ‘Overige gegevens’. Helemaal links onderaan zie je ‘inschrijven’ staan. En inderdaad dat is de laatste klik!

https://www.123-theorie.nl