Website Boulevard
Image default
Bedrijven

Kom hip voor de dag met een bedrukte bodywarmer

 

Bodywarmers worden steeds populairder in Nederland. Niet gek, want bodywarmers zijn stijlvol en tijdloos. Een ander voordeel van een bodywarmer is dat de bodywarmer multifunctioneel is. Een bodywarmer dient immers verschillende doelen. Zo zijn er verscheidene beroepen waar een bodywarmer gedragen wordt om op die manier een extra warme laag aan te brengen over de kleding die je al draagt. Maar niet alleen op de werkvloer is de bodywarmer populair. Ook in het leven van alledag zie je veel mensen over straat lopen met een bodywarmer. Alsof dat nog niet genoeg is, wist je dat je ook bodywarmers kunt bedrukken? Hieronder lees je er meer over.

Functioneel, stijlvol en flexibel

Woorden zoals functionaliteit, stijlvol en flexibiliteit horen bij een bodywarmer. Zo kun je bodywarmers laten bedrukken door bijvoorbeeld Hurricane. Op deze manier kun je een bodywarmer echt helemaal jouw eigen bodywarmer maken. Behalve dat je de bodywarmer kunt laten bedrukken, kun je hem ook laten borduren bij Hurricane. Stel je bodywarmer zelf samen, zodat hij voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften.

De veelzijdigheid van de bodywarmer

Zoals gezegd kun je bodywarmers laten bedrukken, waardoor je ze helemaal kunt laten personaliseren. Ook in een andere zin zijn bodywarmers veelzijdig. Zo kunnen bodywarmers van nagenoeg elke stof gemaakt worden, waarbij je kunt denken aan technische materialen, maar ook aan fleece. Er zijn ook bodywarmers die in het bijzonder gericht zijn voor buitenactiviteiten met de focus op het warmhouden van het lichaam. Bodywarmers zorgen voor de aangenaamste lichaamstemperatuur. Bij het uitvoeren van werkzaamheden die een intensieve lichaamsbeweging vergen, is het aan te raden om een ademend shirt te dragen vanwege de transpiratie. Vervolgens kun je hier een bodywarmer overheen dragen, om zo jouw lichaam warm te houden.

De toepasbaarheid van bodywarmers in het bedrijfsleven

Kort gezegd kom je met een persoonlijk bedrukte bodywarmer goed voor de dag. Uiteraard is het ook belangrijk om in stijl op de werkvloer te verschijnen. Met de mogelijkheid om je eigen bodywarmers te bedrukken of te laten borduren door Hurricane, kun jij je onderscheiden. Als werkgever kun je voor al jouw personeelsleden een bodywarmer laten bedrukken met jouw eigen bedrijfslogo. Hierdoor wordt de kenbaarheid van jouw bedrijf niet alleen onder de bestaande werknemers vergroot, maar ook voor de buitenwereld. Zij zien de werknemers van jouw bedrijf immers met hun gepersonaliseerde bodywarmers rondlopen. Het laten bedrukken van bodywarmers met jouw eigen bedrijfslogo zorgt behalve voor meer kenbaarheid, ook voor een saamhorig gevoel binnen het bedrijf. Kom hip voor de dag met een bedrukte bodywarmer.