Website Boulevard
Image default
Mode en Kleding

De beste koffers

Samsonite is de leider op de bagagemarkt en verdient het om op deze lijst te staan. Hun assortiment omvat alles van betaalbare koffers tot enkele van de beste luxe koffers die je kunt kopen.

De luxe bagage van Samsonite is gemaakt van de beste materialen, en ze heeft al die extra functies die het reizen handiger maken. Plus, het merk heeft zo’n gevarieerd assortiment dat je binnen hun assortiment elke soort bagage kunt vinden die je maar wilt, en je hebt meestal meer dan één optie.

Samsonite Black Label noemt het merk hun meest luxueuze bagage. Deze tassen zijn vaak op de een of andere manier uniek, of ze nu de lichtste zijn of de meest uitgeruste die Samsonite te bieden heeft.

Luxe Bagage Vs. Designer bagage
Luxe bagage is niet alleen bagage met een heel hoog prijskaartje. Dat zou designer bagage zijn – koffers van merken als Louis Vuitton, Gucci, en andere. Luxe bagage omvat koffers die gemaakt zijn van de beste en duurzaamste materialen, met alle kenmerken die nodig zijn voor high-end bagage, en met een uitstekende garantie.

Sommige designermerken maken hun eigen bagage en andere werken samen met gevestigde bagagemerken. Dior werkt graag samen met Rimowa en een Dior x Rimowa bagage is zowel designer als ongelooflijk luxe.

Maar dit is het punt – er zijn niet zo veel verschillen tussen een basis Rimowa koffer en een Dior x Rimowa. Het voornaamste verschil tussen de twee is de merknaam op de buitenkant, die helemaal geen invloed heeft op de manier waarop je de bagage gebruikt.

En natuurlijk is er ook een verschil van € 2.000 in het prijspunt. Tenzij je wilt dat iedereen op het vliegveld precies weet hoe rijk je bent, zijn er niet zo veel voordelen aan het kopen van designer bagage.