Website Boulevard
Image default
Vervoer en transport

Bij deze zaak kunt u een Doosan heftruck kopen voor uw bedrijf

Wilt u een Doosan heftruck kopen voor uw bedrijf in Zuid-Holland? Dan bent u aan het juiste adres bij Rogo Machines B.V., een bedrijf in Middelharnis dat gespecialiseerd is in de verkoop van interne transportmiddelen van een hoge kwaliteit. Deze zaak in Zuid-Holland is een vertegenwoordiger van Doosan. Dit Koreaanse bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring met het vervaardigen van vorkheftrucks. U zult hier de Doosan heftruck kunnen kopen die perfect past bij de logistieke vereisten van uw bedrijf. Hierbij maakt het niet uit of u nu dozen moet verplaatsen in een magazijn of zwaar bouwmateriaal op een bouwplaats.

Verschillende modellen zijn beschikbaar bij deze dealer

Bij Rogo Machines B.V. kunt u een Doosan heftruck kopen uit twee verschillende series: de GX en de Series 7 Pro. De robuust vormgegeven vorkheftrucks uit de GX-Series zijn goed geschikt voor het verplaatsen van bijvoorbeeld hout. Zij kunnen worden uitgerust met een dieselmotor of een motor die op LPG rijdt. Standaard hebben deze heftrucks volrubber banden, maar u kunt ook kiezen voor luchtbanden of speciale non-markingbanden. De Series 7 Pro omvat de nieuwste generatie heftrucks van Doosan. Zij werken met een nieuw type dieselmotor die voldoet aan de EPA Tier 4-standaarden zonder de inzet van een roetfilter of een Diesel-Particlefilter. Dankzij deze motor werken de Series 7 Pro heftrucks zuinig en stil en hebben ze weinig onderhoud nodig. De vorkheftrucks uit beide series hebben een comfortabele stoel met vering en een verstelbare rugleuning.

Krijg persoonlijk advies over uw situatie

Als u nog met vragen zit over welke Doosan heftruck u het best kunt kopen, kunt u altijd contact opnemen met de experts van deze speciaalzaak in Zuid-Holland. Zij zullen u persoonlijk advies geven over welk model vorkheftruck aan al uw wensen voldoet. U kunt hier ook terecht voor andere interne transportmiddelen, zoals stapelaars en palletwagens. Op deze manier zal de logistiek binnen uw bedrijf straks op rolletjes lopen.

https://www.rogo.nu/