Website Boulevard
Image default
Vervoer en transport

Touringcarbedrijf voor touringcar huren

Recent vond ik voor touringcar huren het touringcarbedrijf Noot Personenvervoer. En ik kan hen zeker aanbevelen voor als jij ook een touringcar wilt gaan huren! Of voor allerlei andere vormen van vervoer. Zij zijn namelijk ook inzetbaar voor bijvoorbeeld leerlingenvervoer, hebben rolstoeltouringcars en verhuren busjes voor bijvoorbeeld verhuizingen. Maar in dit geval ging het mij om touringcar huren. Want ook dit jaar hebben wij weer een activiteit gepland staan voor de bewoners van het bejaardentehuis. Daar werk ik namelijk voor. En ieder jaar is er weer een dagje uit!

Touringcar huren voor dagje uit

Wij gingen dus in ieder geval een touringcar huren, maar wisten nog niet eens waar wij naartoe zouden gaan voor het dagje uit! Maar toen wij gingen zoeken naar een touringcarbedrijf op het internet en Noot Personenvervoer vonden, zagen wij daar op de website allerlei locaties en voorbeelden staan van waar wij naartoe konden gaan. En daar heeft Noot allerlei connecties en contacten lopen, waardoor de taak van het dagje uit eigenlijk perfect uit handen kon worden genomen. Hier hadden wij dan ook direct interesse in! Met collega’s zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden in het overzicht. En natuurlijk in het achterhoofd houdend dat de doelgroep er uiteraard wel bij moest passen.

Het dagje uit

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een bootreis over een meer heen, met daarvoor nog een bezoek aan een museum in Spakenburg. En dat hebben wij allemaal laten regelen door Noot Personenvervoer, die dat perfect hebben gedaan!

Op de dag van het dagje uit zelf was de busreis in ieder geval hartstikke goed. Hij stond er ook al op tijd zodat we volgens planning al vroeg konden vertrekken. Vervolgens ging de reis daar naartoe hartstikke vlot. En hebben wij uiteindelijk een heel leuke dag gehad! Onder andere door Noot dus.