Website Boulevard
Image default
Vervoer en transport

Ga voor sneltransport bij dit transportbedrijf uit Etten-Leur

Bent u op zoek naar een transportbedrijf uit de regio Etten-Leur dat een sneltransport voor u kan verzorgen? Schakel in dat geval Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten in. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring met het transport van goederen, waardoor zij over een uitgebreid wagenpark beschikken. Hierdoor is er te allen tijde een voertuig beschikbaar om uw transport op korte termijn te verzorgen. Dit transportbedrijf uit Etten-Leur beschikt echter niet alleen over een uitgebreid wagenpark, zij hebben ook nog eens de benodigde kennis en expertise in huis om uw zending op tijd en in goede staat te bezorgen op het gewenste adres. De voertuigen voldoen namelijk stuk voor stuk aan diverse kwaliteitseisen en worden bestuurd door enkel gekwalificeerde chauffeurs. U kunt deze specialisten dus gegarandeerd vertrouwen met uw zending.

Kies voor gekoeld transport

Wilt u verse of bevroren goederen, zoals fruit, groenten, vlees of ijs, vervoeren? Het wagenpark van dit transportbedrijf uit Etten-Leur bestaat uit vele wagens, waaronder ook wagens die in staat zijn tot geconditioneerd transport. Hiermee blijven alle verse goederen ook daadwerkelijk vers tot ze bij de gewenste bestemming arriveren. Deze specialisten bieden zelfs multitemp transport aan. Hiermee is het mogelijk om verschillende goederen, die ieder in een andere atmosfeer bewaard dienen te worden, tegelijkertijd te vervoeren. U bespaart hiermee tijd en geld, aangezien u diverse goederen samen kunt vervoeren, zonder dat hier meerdere voertuigen voor nodig zijn. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met deze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Sla uw goederen op

Bent u op zoek naar een plek waar u uw goederen tijdelijk op kan slaan, voordat deze worden vervoerd? De specialisten van dit transportbedrijf uit Etten-Leur bieden, naast hun service als snelkoerier, ook een dienst aan voor overslag. U slaat uw goederen dus eenvoudig bij deze experts op, voordat deze verder vervoerd worden. Dit is ideaal wanneer u zelf geen plek heeft voor uw goederen.