Website Boulevard
Image default
Bedrijven

In deze webshop kunt u een professionele luchtreiniger kopen voor uw woning of kantoorpand

Zoekt u een efficiënte manier om uw woning of kantoorpand continu van schone lucht te voorzien? Dan is het kopen van een professionele luchtreiniger met HEPA-filter een uitstekend idee. HEPA staat voor High-Efficiency Particulate Air, wat inhoudt dat het filter ten minste 85% van de schadelijke deeltjes in de lucht effectief filtert. Het aanbod aan luchtzuiveringssystemen van Faton Health beschikt over een filter dat zelfs 99,95% van de deeltjes filtert. Hierdoor wordt de kans op verspreiding van virussen kleiner, maar heeft u ook minder last van allergieën, zoals een pollen- of huisstofmijtallergie. Bent u benieuwd naar meer voordelen en de mogelijkheden van deze systemen? Lees dan verder!

Ontdek de geavanceerde ionisatietechnologie achter de luchtzuiveringssystemen

De professionele luchtreiniger met HEPA-filter die u bij Faton Health kunt kopen, dankt zijn effectiviteit aan de wetenschappelijk onderbouwde Zwitserse ionisatietechnologie. De luchtreiniger zorgt voor elektrische lading van de lucht met ionen, die zich vastkleven aan de schadelijke deeltjes. Deze vallen vervolgens op de grond en worden gefilterd door het systeem. Bij deze aanbieder kiest u uit modellen uit de Home & Small Business Line en de Professional Line. De tweede lijn is uitermate geschikt wanneer u een ruimte heeft waar veel bezoekers samenkomen of voor grote panden met hoge plafonds en een hoog aantal vierkante meters. Bij beide lijnen profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

  • U voelt zich fitter en productiever;
  • U heeft niet langer last van nare, muffe luchtjes in uw woning of op de werkvloer;
  • De systemen doen zowel overdag als ’s nachts hun werk.

Neem contact op met deze specialist voor persoonlijk advies

Alle voordelen van het kopen van een professionele luchtreiniger met HEPA-filter vindt u op de website van Faton Health. Hier leest u ook meer over het onderzoek naar de effectiviteit van luchtreinigers in de researchsectie. Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met het team voor persoonlijk advies.